Dcera Kate Moss chodí po mole s inzulínovou pumpou. Vyvolalo to neuvěřitelné reakce

Kate Moss svou dceru v její modelingové kariéře plně podporuje
 

Lila Moss na přehlídce pro přední světové designéry dala jasně najevo, že se za svou nemoc nestydí. Zařízení totiž mohla schovat pod oblečení, ale neudělala to a vypadala skvěle. Podívejte se sami. Její instagram zaplavily děkovné komentáře lidí trpícími stejnými zdravotními problémy. Stala se pro ně vzorem.

Dcera jedné z nejznámějších supermodelek na světě Lila Moss se také vydala na modelingovou dráhu, ačkoliv trpí diabetem prvního typu.

Nemoc vyžaduje dodávání pravidelných dávek inzulínu do těla, aby její organismus byl schopný správně fungovat a regulovat hladinu cukru v krvi.

Proto si donedávna řada lidí myslela, že cukrovka a kariéra modelky se vzájemně vylučují.

Modelka předváděla oblečení na přehlídce pro prestižní Fendi x Versace "Fendace" a místo toho, aby se inzulínovou pumpu snažila schovat, vystavila zařízení všem na odiv a stala se tak ikonou.

Zprávy plné díků za to, že se snaží tuto nemoc normalizovat v módním světě, na sebe nenechaly dlouho čekat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lila Grace (@lilamoss)

Dokonce jí vyjádřili své díky i rodiče dětí, které s cukrovkou bojují, protože mnohým z jejich dětí tak ukázala, že diabetes není konec světa. Lze s ním žít a dokonce i chodit po přehlídkovém mole.

„Jsi neuvěřitelnou inspirací, děkuju ti za to, že dokazuješ, že i s touto nemocí může člověk dosáhnout všeho, co si zamane (mám syna, který trpí stejnou nemocí),“ napsala na její profil jedna z maminek.

Lila má nakročeno k tomu, aby byla tak úspěšná jako její krásná matka Kate Moss, která byla jednou z nejžádanějších supermodelek 90. let. Ta jí samozřejmě fandí ze všech nejvíce. Prý je to pro ni celé neuvěřitelně emotivní.

„Byla jsem nervózní za ni. Seděli jsme v kuchyni s kamarádkami a čekaly jsme, až celá show začne,“ řekla pro britský Vogue. „Když vyšla na molo, nemohla jsem tomu uvěřit. Byla jsem na ni moc pyšná.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lila Grace (@lilamoss)

Zdroj: People

KAM DÁL: Krásná modelka zůstala znetvořená po útoku psa. Z jejích fotek mrazí.

Klíčová slova: