Zanedbané štěně, které objevili v kanalizaci, našlo novou rodinu a proměnilo se k nepoznání

Nechybělo moc a Rosie by kruté zacházení nepřežila. Našla ji ale milující rodina
 

Fenku Rosie našli v naprosto zuboženém stavu ve stoce, neschopnou pohybu a pokrytou parazity. Její rodina ji opustila a ona tak čelila téměř jisté smrti. Nyní je ale hvězdou instagramu. Vyrostla z ní krásná psí dáma a zbožňují ji tisíce fanoušků.

Štěně, nyní známé jako Rosie Posie, svým srdceryvným příběhem dojalo desetitisíce lidí. Na instagramu sledují Rosie a její smutný životní příběh se šťastným koncem desetitisíce fanoušků.

Svůj nynější domov našla až teprve poté, co byla jako několikaměsíční štěně pohozena v odpadních vodách.

Její nynější páníček ji našel pokrytou blechami, jak bezmocně čeká na záchranu. Po několika dnech, co strávila bez jídla, se nemohla už ani hýbat a byla na pokraji sil. Stačilo by málo a už by bylo pozdě.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ROSIE (@rosie.theposie)

Nakonec ji ale objevil její nový páníček a pomohl Rosii se znovu postavit na nohy. Nyní je silnější než kdy dříve a její profil zaplavily dojemné komentáře plné podpory a vděku za to, co pro ni její nová rodina udělala.

„Je to bojovnice! Děkujeme, že jste ji zachránili a za sdílení jejího příběhu,“ děkoval fanoušek jejím novým majitelům. „Tohle je jeden z nejkrásnějších příběhů, co znám,“ rozplýval se další.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ROSIE (@rosie.theposie)

Při pohledu na současnou verzi Rosie téměř nelze uvěřit, že jde o toho samého psa.

Tato fenka měla neuvěřitelné štěstí, ale také projevila obrovskou míru kuráže. Vyrostl z ní krásný pejsek, který si naplno užívá života, jak je možné vidět na jejím instagramovém profilu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ROSIE (@rosie.theposie)

Zdroj: Daily Star

KAM DÁL: Proč vás psi sledují na záchod? Experti vysvětlili podivné chování vašeho mazlíčka.

Klíčová slova: