Jana ze seriálu Slunečná se ukázala v sexy šatech. Tereza Brodská zahodila tepláky a možná byste ji ani nepoznali

Tereza Brodská je dcerou herce Vlastimila Brodského a herečky Jany Brejchové
 

Nouzový stav a s tím související restriktivní opatření jsou pro mnoho lidí samozřejmě velmi složitým obdobím. Někdy však stačí k lepší náladě jen málo. Herečka Tereza Brodská ukázala možný postup. A výsledek rozhodně stojí zato, protože vypadá fantasticky.

„Tak jsem po víc jak půl roce odhodila tepláky!“ napsala si Tereza Brodská k fotce, kterou pořídil její manžel, známý fotograf Herbert Slavík. Nutno říct, že výsledek opravdu stojí za to. Herečka navíc dodává, že focení proběhlo bez make-upu a za výsledek tedy může "jen" dobré světlo.

Na 52 let vypadá opravdu výborně

O tom by se však dalo pochybovat, protože Brodská vypadá i v 52 letech opravdu dobře. „Teda já můžu ty tepláky odhazovat jak chci, ale takhle nevypadám,“ komentuje fotku jedna z jejích fanynek. A má pravdu!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Tereza Brodska oficiální (@brodskatereza)

 

„Odhazujte častěji,“ žádá herečku další obdivovatelka. „Jste krásná žena a zbytečně moc se zahalujete. Myslím, že i Janička ve Slunečné by jednou měla nahodit sexy šaty, to by pak byly i ty mladý holky až na druhý koleji, co se týče chlapů v hospodě.“

Nezbývá než souhlasit. Je jasné, že Brodská nikdy nebyla ani nebude herečkou, která by stavěla na provokativních fotkách. Což je na jednu stranu dobře, na druhou ale velká škoda. Má totiž co ukazovat.

KAM DÁL: Dara Rolins se pochlubila dokonalou postavou. Má formu jako dvacítka.

Klíčová slova: