Modelka udělala kvůli pěkným fotkám šílenou věc. Tohle prostě hlava nebere

Narušit zvířeti teritorium tímto způsobem je opravdu neskutečné
 

Zábava se během chvíle změnila v horor. Šestatřicetiletá Jessica Leidolph se nechala zavřít do výběhu kočkovitých šelem v německém městě Nebra. Nápad to byl špatný, o čemž se přesvědčila i nebohá žena. Samice leoparda na ni zaútočila a amatérská modelka si ponese do konce života ošklivé následky, píše web Daily Star.

Příběhů o tom, co všechno jsou lidé schopni udělat v touze po lepších fotkách, už bylo napsáno mnoho. Přesto některé nápady nepřestávají šokovat. Leopardice Troja a samec Paris kdysi zazářili ve slavné reklamě na Panasonic, později byli přesunuti do výběhu v Sasku-Anhaltsku.

Jizvy zůstanou navždy

To ovšem neznamená, že by se z nich stali domácí mazlíčci. Když Troja zaútočila na modelku, probudily se v ní všechny pudy. Kousla ji do tváře, ucha a hlavy. Jessica ztratila vědomí a byla letecky transportována do nemocnice, kde se podrobila operaci. Ta jí sice zachránila život, následky v podobě ošklivých jizev však zůstanou navždy.

Na sociálních sítích se okamžitě objevily zprávy, že šelmy jsou na svobodě. „Pro obyvatele neexistuje žádné nebezpečí, zvířata neutekla,“ vysvětloval mluvčí burgenlandského okresu Steven Muller-Uhrig zvěsti, že se snad šelmy pohybují v lidmi obydlených místech. 

Zkušená cvičitelka zvířat

Policie nyní vyšetřuje, kdo další byl při focení a jaká bezpečnostní opatření byla přijata. Muller-Uhrig k tomu dodal, že v Sasku-Anhaltsku není k chovu leoparda třeba žádného zvláštního povolení.

Majitelka Troji Brigit Stache se jako trenérka zvířat živí dvacet let a má všechny potřebné licence. Nyní je však vyšetřována kvůli ublížení na zdraví z nedbalosti spolu s dalšími lidmi z farmy. Úřady dokonce uvažují o tom, že ženě odeberou oprávnění provozovat zvířecí "domov důchodců". V jejím zařízení žije zhruba 135 zvířat.

Zdroj: Daily Star

KAM DÁL: V Karibiku objevili obrovskou bestii, vše zachytili na video. Horor Anakonda dostává reálné rozměry.

Klíčová slova: