Iva Pazderková se opět předvedla. V šíleném příspěvku běhá polonahá sněhem, má to ale jasné vysvětlení

Iva Pazderková se proslavila především účinkováním ve stand-up komedii Na stojáka
Zobrazit fotogalerii (3)
  |   zajímavost

Oblíbená česká herečka a komička Iva Pazdeková je známá tím, že se na sociálních sítích chlubí svou dokonalou postavou. Nyní ale šokovala fanoušky podivným videem, ve kterém pouze ve spodním prádle běhá zasněženým lesem s nožem po boku. Nakonec se ale ukázalo, že to má logické vysvětlení.

Iva Pazderková, kterou si řada z nás zamilovala zejména v pořadu Na stojáka, již několikrát dokázala, že ukazovat svou postavu na sociálních sítích se rozhodně nestydí. Mimo její hereckou, pěveckou a moderátorskou kariéru je totiž i úspěšnou soutěžící v bikini fitnes.

Sdílení pokroku ve formování postavy pomocí náročného tréninku a jídelníčku k této soutěži tedy tak nějak patří.

Herečce se ale přece jen podařilo své fanoušky odvážným příspěvkem šokovat. Video, které sdílela na svůj instagramový profil, totiž nebylo něco, co se vidí každý den.

Iva Pazderková na videu běhá v zasněžené přírodě, s pomocí nože vyrábí oštěpy a z neznámého důvodu s kamenem v ruce ničí pařez. To vše bez kalhot.

V popisku videa je ale zřejmé, že šlo o upoutávku na novou reality show Survivor, ve které bude herečka spolu s dalšími českými a slovenskými celebritami "bojovat o přežití" v divočině na území Dominikánské republiky.

V komentářích nechyběl smích, obdiv, ale i vyznání lásky. „To je výborný!“ reagoval na příspěvek Václav Noid Bárta „Lepší než od produkce,“ objevilo se pod videem.

„Já tě miluju už řadu let,“ reagovala na vtipný příspěvěk Anička Slováčková.

KAM DÁL: Pochmurný rok 2021: Opustili nás velikáni, bez kterých už český showbyznys zkrátka nebude jako dřív.

Klíčová slova: