Fit seniorka se pochlubila dokonalou postavou. Jde to i po šedesátce

Jenou ze zaručených metod, které nám pomohou dosáhnout dokonalé postavy, je podle Lesley zvedání činek
  |   zajímavost

Tahle dáma šokuje desetitisíce lidí, jinak se to říct nedá. Ačkoliv je Lesley Maxwell už 63 let, figuru by jí mohla závidět nejedna dvacetiletá holka. Lesley se rozhodně nestydí a svůj instagramový profil zásobí odvážnými snímky, na sociální síti nasbírala již téměř 75 tisíc sledujících.

Lesley Maxwell miluje cvičení, dalo by se říci, že je fitness světem téměř až posedlá. Bez posilovny by to dlouho nevydržela a je to na ní vidět. Podle její postavy by jí 63 let hádal opravdu jen málokdo.

Lesley má vypracované břišáky, útlý pas a štíhlé nohy, kterými se ráda chlubí na svém instagramovém profilu.

Dokonce podotkla, že jí její kondička pomohla vypořádat se s covidem. Nemocí se nakazila nedávno a pevně věří tomu, že by u ní měla mnohem horší průběh, kdyby nevěnovala tolik času a energie formování své postavy.

„Děkuju mému bojovnému tělu za to, že mi pomohlo překonat covid,“ napsala pod jeden z příspěvků. Pod příspěvkem se ihned objevily komentáře plné podpory.

„Rád slyším, že už jsi zdravá, fit a krásná,“ napsal jeden z fanoušků

„Ať je ti lépe,“ objevilo se pod fotkou.

Za několik dní od konce nemoci se opět vrhla na svou pravidelnou fitness rutinu a nezapomněla svým fanouškům připomenout, jak moc je jejich tělo důležité a že bychom o něj měli všichni náležitě pečovat. Tajným receptem na dokonalou postavu je podle Lesley výživné jídlo a zvedání činek.

 

Zdroj: Daily Star

KAM DÁL: Whoopi Goldberg neudělá bez pomoci ani krok. Nemoc, kterou může mít každý z nás, ji dostala na kolena.

Klíčová slova: