Tři ženy zjistily, že chodí se stejným mužem. Jejich šokující reakce z něj udělala hlupáka

Přítel třech kamarádek, které se spolu vydaly na výlet, v té době chodil se šesti dívkami najednou
  |   zajímavost

Ve stejný čas všechny tři ženy podváděl jeden jediný muž. Když to zjistily, tak se s ním rozešly a splnily si sen, o kterém každé z nich vyprávěl. Nyní projíždějí zemí a zažívají neuvěřitelná dobrodružství.

Místo toho, aby kvůli nepříjemnému zjištění brečely a trhaly si vlasy, vyrazily na několikaměsíční výlet ve zrenovovaném starém autobusu. Abi Robertsová (19), Bekah Kingová (18) a Morgan Taborová (21) si ho samy zrenovovaly tak, aby byl co nejpohodlnější, jak informoval web The Washington Post.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FINE CREW (@the.bam.bus)

Mají se lépe než kdy předtím

Na cestu vyrazily okamžitě, chodily na výšlapy, toulaly se po tamní přírodě a prostě si užívaly života. Svou cestu zdokumentovaly na instagramovém profilu The BAM bus, jehož jméno je složené z prvních písmen jejich jmen.

„Skvěle se bavíme, zkrátka teď všechny žijeme svůj sen,“ řekla Taborová pro americký deník The Washington Post. „Je neuvěřitelné, že se to děje kvůli němu.“

Šokující zjištění

Všechno to začalo v prosinci. Taborové se chování jejího tehdejšího přítele zdálo podezřelé. Měla podezření, že její přítel píše hned několika dalším ženám. Dokonce i našla podezřelé komentáře pod několika snímky na jeho profilu na instagramu.

„Nedalo mi to spát, tak jsem si jednu z nich na instagramu vypátrala,“ přiznala Taborová.

To, co zjistila, ji naprosto šokovalo

„Téměř všechny fotky na profilu té holky byly s mým přítelem,“ popsala. Taborová dívku kontaktovala. Ta byla ve stejném šoku a nemohla tomu uvěřit. To ale ještě nebylo všechno. Začaly spolu pátrat dále a kontaktovaly další dívku, která se objevovala u jejich přítele na sociální síti.

Společně na něj nastražily past. Počkaly, až se uvidí s jednou z nich, a společně ho všechny konfrontovaly pomocí videohovoru.

Chodil s šesti dívkami najednou

Počkaly, až přijel k Morgan na návštěvu, ta zapnula videohovor a celou situaci okomentovala: „Podívej, našla jsem si nové kamarádky.“

„To, jak mu spadla čelist, když viděl, s kým si volám, byl skoro filmový moment,“ vzpomínala Taborová. Potom, co záletník přistižený přímo při činu odešel, pátraly dál. Nakonec zjistily, že chodil najednou s šesti dívkami.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FINE CREW (@the.bam.bus)

Splnily si jeho sen

To, že si našly nové kamarádky, ale nebyla jen fráze. Dívky si po rozchodu volaly několik měsíců a navzájem si pomohly zůstat pozitivní. Během této doby pak zjistily, že mají hodně společného a že by jejich společné kamarádství mohlo vydržet.

Každé z nich jejich společný přítel v době, kdy o sobě ještě nevěděly, řekl, že jeho snem je opravit si autobus a cestovat s ním křížem krážem po státech. To je dopálilo ještě více, tak mu sen vzaly a splnily si ho. Další důkaz toho, že všechno zlé je k něčemu dobré.

Zdroj: The Washington Post

KAM DÁL: Otec si vzal svou vlastní dceru. Není to ale ta nejhorší zvrácenost této rodiny.

Klíčová slova: