Dane Lando a další, sebrali jste mi maminku, píše syn na covid zesnulé zpěvačky Horké. Pohrdám vámi, jste odpad

Daniel Landa by se možná mohl nad svými činy zamyslet
 

Ve věku 57 let zemřela zpěvačka folkové skupiny Asonance Hanka Horká. Na svých stránkách to potvrdila kapela. Před pár dny přitom na sociálních sítích napsala, že se nakazila covidem, aby se nemusela nechat očkovat. Její syn teď všechny odpůrce vakcíny tvrdě odsoudil.

„Odtajním. Ano, jsem Prodělanec a přežila jsem i zbloudilou Deltu. Ovšem bylo to velmi barvité. Takže bude divadlo, sauna, divadlo, koncert, sauna……..a nějaké moře urgent,“ hlásila zpěvačka. O pár dní později byla bohužel po smrti.

Vám všem "děkuju"

Někteří její kamarádky i známé z oboru jí fandily a netajily se tím, že by chtěly jít stejnou cestou jako Horká. Ty všechny teď na sociální síti odsoudil syn pozůstalé Jan Rek. „Tímhle komentářem "děkuju" za užitečnej příspěvek do diskuze. Jmenovitě - Andor Sandor, Duše K, MUDr. Jan Vojáček, CFMP, Daniel Landa a spol. Sebrali jste mi maminku, která si na vašem základě stavěla veškeré svoje argumenty. Pohrdám váma. Jste odpad. Za pozůstalé - syn.“

Není přitom sám, kdo si to myslí. Podobný názor zastává třeba i Lucie Tomanová.

 

 

„Některým zprávám se nechce uvěřit, ale budeme muset,“ píše se na stránkách skupiny Asonance. Tam Horká přišla coby studentka Ježkovy konzervatoře na doporučení kamarádky. S kapelou vydala několik alb, to poslední Návrat krále vyšlo v roce 2019. 

KAM DÁL: Češi v kleštích covidu: Komu věřit? Zpěvák Landa vyzývá k bojkotu očkování, to přitom může zachránit životy.

Klíčová slova: