Ivana Chýlková má slavnou dvojnici. Tipnete si, kdo to je?

Ivana Chýlková debutovala ve snímku Faunovo pozdní odpoledne (1983)
Zobrazit fotogalerii (3)
  |   zajímavost

Česká herečka Ivana Chýlková jako by z oka vypadla hollywoodské hvězdě Tarantinových filmů, uhodnete, o koho jde? Mají společné rysy obličeje, barvu vlasů a dokonce i výšku. Jsou zkrátka téměř totožné, předsvědčte se sami.

Zdá se, že Ivana Chýlková našla své ztracené dvojče, od americké herečky Umy Thurman je naprosto k nerozeznání.

Uma Thurman se nejvíce proslavila svými filmovými rolemi ve snímcích proslulého režiséra Quentina Tarantina, zahrála si pod jeho režií jak ve filmu Kill Bill, tak i v dnes již kultovním Pulp Fiction, kde ztvárnila manželku mafiána Marselluse Wallace.

Její zářná herecká kariéra ale stojí na krušných začátcích, nějaký čas si tato hvězda musela vydělávat i jako pomocná síla v kuchyni, ale vyplatilo se.

Později se také živila jako modelka, k této profesi ji mimo ladné křivky dopomohla také její nadprůměrná výška 180 cm, kterou, jako i mnoho dalšího, také sdílí s Ivanou Chýlkovou. Česká Uma Thurman je totiž jen o tři cm vyšší. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Uma Thurman (@umathurman)

Ivana Chýlková se proslavila desítkami filmových a divadelních rolí. Těmi zlomovými byly ale nejspíše role milenky ve filmu Dobré světlo a také ztvárnění Dany v českém filmu Ireny Pavláskové Čas sluhů, kde si zahrála po boku Karla Rodena.

Klidně by si ale také mohla v nějakém snímku zahrát dvojče Umy Thurman a nikdo by nic nenamítal.

KAM DÁL: Jitka Čvančarová jako by z oka vypadla slavné herečce. Uhodnete, kdo je její krásnou dvojnicí?

Klíčová slova: