Tento nápoj vám pomůže zhubnout. Zrychluje metabolismus a odbourává tuky

Koriandrový džus si můžete ochutit šťávou z citrónu
  |   zajímavost

Experti radí, jak se co nejúčinněji zbavit přebytečné hmotnosti. Se shozením kil navíc může pomoci i tento zelený nápoj, který si můžete připravit doma během několika málo minut. Mimo jiné také pomáhá se spalováním většího množství kalorií.

Samozřejmě se nejedná o zázrak, který by vám pomohl shodit kila bez jakékoliv jiné snahy, tak tento nápoj bohužel nefunguje.

Dokonce i při konzumaci tohoto džusu je potřeba jíst zdravě a pravidelně se věnovat nějakému typu fyzické aktivity, pouze s pomocí tohoto zeleného nápoje zkrátka přebytečná kila neshodíte.

Je ale skvělým pomocníkem při hubnutí, pokud cvičíte a jíte zdravě, tak vám tento nápoj ulehčí vaše snahy a s největší pravděpodobností tak dosáhnete své vysněné postavy mnohem rychleji.

Řada lidí při hubnutí sází na drastické diety, které mohou mít zdánlivě skvělé výsledky, ty ale zkrátka dlouho nevydrží.

Často totiž po dokončení takové diety nabereme zhubnutá kila zpět a někdy dokonce i o nějaké to kilo navíc, jedná se o tzv. jojo efekt, jak uvádí web gymbeam.

Koriandrový džus

Nejlepší cestou k udržitelné ztrátě tělesné hmotnosti je tedy pravidelné cvičení, úprava jídelníčku a není na škodu, pokud si ke svému cíli pomůžete i nápojem, který zrychluje metabolismus. Jde to zkrátka i přírodně a bez jojo efektu.

Tím zázračným nápojem je koriandrový džus.

„Koriandrový džus se často využívá pro rychlejší ztrátu hmotnosti. Tento nápoj totiž tělu pomáhá zrychlovat metabolické procesy, které poté spaluje mnohem více kalorií. Chuťově sice není zrovna nejlepší, ale můžete si z něj doma udělat lahodný nápoj pouze přidáním citronové šťávy,“ uvedla pro Daily Star Leva Kubiliute, wellness terapeutka.

Nápoj si můžete vychutnat každé ráno a začít tak den s pořádnou dávkou vitamínů.

Zdroj: Daily Star

KAM DÁL: Některé kuřecí maso zvyšuje riziko vzniku nemocí. Jak závadné kusy poznat a na co si dát pozor?

Klíčová slova: