Leoš Mareš oslavil narozeniny své ženy dojemným videem

Leoš Mareš se s Monikou tajně oženil v roce 2018, svatba se konala v Litomyšli
Zobrazit fotogalerii (3)
  |   zajímavost

Moderátor Leoš Mareš okouzlil své sledující na instagramu krásným videem k příležitosti narozenin jeho ženy Moniky Marešové. Video ocenila jak jeho manželka, tak i desítky uživatelů sociální sítě, dokonce i zazpíval.

Monika Marešová slaví své 41. narozeniny krátce před narozením miminka.

Spolu s Leošem Marešem si řekli své "ano" před více než čtyřmi lety, 20. února 2018. Nedávno oslavili své výročí svatby, které pár nezapomněl oznámit ani na sociálních sítích. Monika přidala na svůj instagramový profil dojemnou černobílou fotografii přímo ze svatebního dne.

Leoš Mareš má k hudbě velmi blízký vztah, k videu, kterým veřejně oslavil narozeniny své ženy, také zazpíval narozeninové přání. Příspěvěk popsal následovně: „Všechno nejlepší k narozeninám lásko - 7. březen 1981.“ K popisku nezapomněl připojit ani smajlíka ve tvaru srdce, kterým později okomentovala video i jeho žena. Nejspíše byla tak dojatá, že zkrátka neměla slov.

Video bylo složené hned z několika různých společných momentek páru, cest do zahraničí a dalších domácích videí, které Leoš sestříhal tak, že vytvořil nejspíše jedno z nejkrásnějších přání.

Celá řada sledujících se k přání všeho nejlepšího přidala, nezapomněli ale také ocenit příspěvek jako takový.

„Vy mě vždy tak dojmete, vše nejlepší,“ objevilo se v komentářích.

„To je krásné,“ napsala fanynka.

„Nádhera, krásné narozeniny," napsala jedna ze sledujících.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leoš Mareš (@leosmares)

KAM DÁL: Mariah Carey už léta bojuje s vážnou nemocí.

Klíčová slova: