Žena, která nestárne. Influencerka sdílela jednoduché cviky pro mladistvý vzhled

Jednou z nejčastějších chyb při cvičení jsou ohnutá záda
  |   zajímavost

Michele Soel si získala statisíce sledujících na sociálních sítích. Se svými fanoušky sdílí tipy a triky na to, jak si udržet mladistvý vzhled. Řada lidí dělá podle ní při cvičení zásadní chybu, která jim přidává léta navíc.

Michele Soel na svém instagramu sdílela, že tím hlavním tipem, jak si udržet mladistvý vzhled postavy, je dodržovat u všech cviků správný postoj. Jinak si totiž cvičením můžete spíše uškodit.

Soel na svém instagramu uvedla, že v posilovně často vidí celou řadu lidí, kteří provádějí nejrůznější cviky se špatným postojem.

„To znamená, že ve 30 letech budou mít záda člověka, kterému je 70 let,“ napsala influencerka.

Špatný postoj u cvičení prý nevidí pouze v posilovnách, ale dokonce i na sociálních sítích. To ji inspirovalo k tomu, aby svým sledujícím ukázala, jak správně cvičit, aby si nesprávně provedenými cviky neubližovali.

„To nejdůležitější, co si musíte pamatovat, je, že byste zkrátka měli mít vždy narovnaná záda, pokud to jde,“ poradila svým fanouškům Soel. Tato rada se podle influencerky nevztahuje pouze na ty cviky, u kterých záda ohnout zkrátka musíte.

Podle Soel je také důležité kontrolovat svůj postoj dokonce i při běžných činnostech, a to každý den, celý den.

Na svém instagramu totiž uvedla, že pokud si zvykneme dodržovat správný postoj celý den, pomůže nám to dodržovat tento postoj i u nejrůznějších cviků, aniž bychom se na to museli soustředit.

Zdroj: Daily Star

KAM DÁL: Simona Krainová nafotila jednu z nejodvážnějších obálek časopisu v kariéře

Klíčová slova: