Fanoušci mají jasno: Britney Spears se zbláznila

Britney Spears by podle svých fanoušků měla vyhledat odbornou pomoc
  |   zajímavost

Britney Spears na svůj instagramový účet nepřestává přidávat podivná videa, která jsou podle jejích fanoušků jasným důkazem, že zpěvačka není psychicky v pořádku. Ať už jde o taneční kreace, nebo její poslední příspěvek, schytala pořádnou dávku negativity.

Na konci minulého roku nabyla slavná zpěvačka znovu svéprávnosti. Od roku 2008 byla dlouhých 13 let pod opatrovnictvím svého otce Jamieho. Tehdy se totiž kvůli problémům ve svém osobním životě zhroutila.

Každé její životní rozhodnutí tak muselo jít právě skrze Jamieho. Nemohla samostatně nakládat se svými financemi, ani životem. Požádat svého otce o svolení tehdy musela dokonce i v případě, že by se rozhodla mít další dítě nebo se vdát.

Znovunabytí svéprávnosti je tak v životě hvězdy zlomovým bodem. Její instagramový profil ale od té doby plní diskuze o tom, jestli to byl skutečně dobrý nápad. 

Fanoušci si totiž myslí, že má slavná zpěvačka psychické problémy. Soudí tak podle videí a fotek, které na svůj instagramový účet přidává.

Poslední přidané video na sociální síti zpěvačky nebylo výjimkou.

„Proč tohle děláš, tyhle videa jsou fakt divný. Nevím, kdo ti říká, že bys je měla přidávat,“ napsal fanoušek.

„Prosím, přestaň se shazovat. Přestaň poslouchat tvůj Judy-Garlandovský fanklub, který tě tu podporuje, a vyhledej odbornou psychickou pomoc. Mohla by ses tak stát vzorem pro všechny, kteří se potýkají s mentálními problémy,“ objevilo se pod videem.

„Pane Bože, tohle je smutný,“ napsala fanynka.

KAM DÁL: Syn Lucie Benešové vrací úder. Fanoušci jsou v šoku.

Klíčová slova: