Dost zvláštní tip na vyrýsované břicho bez cvičení. Pomůže opalování

K docílení efektu vypracovaného břicha vám stačí jen krém s ochranným faktorem
  |   zajímavost

Mladá žena na sociální síti sdílela tip na to, jak mít na břiše pekáč buchet bez jediné návštěvy v posilovně. Výsledek je neuvěřitelný a stačí vám jen krém na opalování, lehátko a pořádně slunečný den.

Uživatelka sociální sítě TiTok způsobila pozdvižení jedním ze svých videí. Svěřila se tam totiž se svým tajným tipem na to, jak dosáhnout vyrýsovaných svalů na břiše pomocí optické iluze, která vydrží několik dní nebo dokonce týdnů.

 

@_layla_k.x It rlly is that easy #DeserveADrPepperDuet #OscarsAtHome #WomenOwnedBusiness ♬ you belong with me - sia

 

 

Po několika dnech ale efekt opět zmizí. Nejlepší cestou k tomu, jak dosáhnout vyrýsovaného břicha, je samozřejmě zdravý životní styl, vyvážený jídelníček a pravidelná fyzická aktivita.

Tento způsob je ale jednou z možností, jak si užít pekáč buchem alespoň na chviku ještě předtím, než se vám podaří ho dosáhnout.

Video získalo na sociální síti přes 15 milionů zobrazení.

Ve videu leží jeho autorka venku na lehátku v plavkách a chystá se opalovat. Na břiše ale na místa, kde by se měly rýsovat břišní svaly, hustě namazala opalovací krém s vysokým faktorem.

„Tak se místo tréninku opaluju a říkám si, jak je to lehké,“ napsala pod video.

Influencerka tak během opalování dosáhla dokonalé iluze, kdy části břicha, na které nanesla opalovací krém hustěji, budou mnohem světlejší než zbytek jejího těla a budou tak působit vystouple. To znamená, že na svém břiše vytvořila pekáč buchet bez jediné sklapovačky.

„To je geniální,“ objevilo se pod příspěvkem.

„Pracuj chytře, ne tvrdě,“ okomentoval video jeden ze sledujících.

Nakonec autorka videa ještě dodala, že kvůli prevenci nejrůznějších kožních problémů a onemocnění je nutné krém s ochranným faktorem natřít po celém těle. Poté už jen stačí ho na cílová místa pořádně navrstvit.

 

@_layla_k.x Take two#AEMembersAlways #DeserveADrPepperDuet #tiptok ♬ original sound - Layla K

 

 

Zdroj: Daily Star

KAM DÁL: Menopauza: Jídla, která vás pomohou zbavit nepříjemných symptomů.

Klíčová slova: