Dcera Ivy Kubelkové zazářila na módní přehlídce. Oblékla se do zlata

Iva Kubelková má dvě dcery, Natálii a Karolínu
Zobrazit fotogalerii (3)
  |   zajímavost

Iva Kubelková se na svém instagramovém profilu pochlubila s fotkou své krásné dcery. Fanoušci na ní mohli oči nechat. Oblékla se totiž do upnutých zlatých šatů a vyrostla do krásy. Iva má údajně v dceři konkurenci.

Rozhodně to není poprvé, co se modelka s mladší dcerou pochlubila, nedávno sdílený snímek ale všem vyrazil dech.

Iva Kubelková zašla na módní přehlídku návrhářky Debbie Brown podpořit svou dceru Karolínu, která ovládla přehlídkové molo. Móda této návrhářky je velmi výrazná a extravagantní, což samozřejmě není pro všechy. Karolína se tím ale nenechala zastrašit a svůj model "prodala“. 

Měla na sobě dlouhé zlaté šaty, které jí padly přímo na tělo, a sklidila obrovský úspěch, vypadala v nich totiž jako mladá Iva Kubelková. Dokonce i modelingové pózy má, zdá se, dokonale vypilované.

Příspěvek si vysloužil tisíce lajků a prostor pro komentáře praskal ve švech pod nátlakem neuvěřitelného množství pochval.

„Je krásná, jako Vy, Ivo,“ napsala fanynka.

„Krásná po mamince,“ přirovnala mladou Karolínu k její mámě další sledující.

„Jablko nepadá daleko od stromu, krásná po mamince,objevilo se pod příspěvkem.

„Z té krásy oči přecházejí,“ napsal jeden ze sledujících.

Někteří fanoušci dokonce pod příspěvkem i předpovídali zářnou modelingovou budoucnost mladé Karolíny: „Ivo, krásná Kája, ona vypadá jako Vy, prostě krása, bude mít v modelingu úspěch.“

Dočkala se dokonce i pochvaly od modelky Andrei Verešové, která svůj úžas pod snímkem vyjádřila smajlíky, a od Moniky Absolonové. „Ta je krásná,“ napsala zpěvačka a doplnila komentář srdíčkem.

 

KAM DÁL: Náctiletá dívka se pochlubila svým starším přítelem. To by měl být zločin, říkají někteří lidé.

Klíčová slova: