Anife Vyskočilová prozradila tajemství své krásy. Fanoušky znechutila

Anife Vyskočilová vypadá na svých 48 let opravdu skvěle
Zobrazit fotogalerii (3)
  |   zajímavost

Anife Vyskočilová se pochlubila se svým dlouho střeženým receptem na věčné mládí. Těžko ale říct, jestli to myslí vážně, nebo se jedná o vtip. Není to totiž něco, co by kdokoliv z nás chtěl podstoupit.

Herečka Anife Vyskočilová vypadá na svůj věk naprosto úchvatně. Její fanynky ji prosí o tipy na péči o pleť už celé roky, nakonec se jim jejich prosby přeci jen vyplnily.

Anife totiž odhalila, jak se stará o pleť na obličeji i kůži na těle. Video začíná tak, že zobrazuje Anife v kuchyni mezi pánvemi, svůj elixír mládí si totiž údajně sama vyrábí.

„Chci vám ukázat tajemství mé krásy, každé ráno si vezmu lžičku rybího tuku, který si vyrábím, a namažu si ho na tělo a na obličej,“ šokovala herečka fanynky.

Dále také prozradila, jak přesně si její verzi rybího tuku můžou připravit doma. Výroba tohoto zázračného elixíru mládí totiž zahrnuje smažení na pánvi.

„Vezmete rybí tuk, rybí slaninu, dáte to na pánev a rozpustíte, takhle hodně. Podívejte se, jak je to nádherný. Potom, když tuk vystydne, tak ho můžete přelít do sklenice a každý den se s ním mazat,“ řekla ve videu Anife.

V komentářích se některé fanynky pro jistotu zeptaly, jestli jde o radu, nebo povedený vtípek.

„Fakt? Takže stačí namazat se rybím tukem?“ objevilo se pod videem.

Většina z nich se ale shodla na tom, že i kdyby se jednalo o reálnou radu, za krásnou pleť to zkrátka nestojí.

„Tak to určitě ne,“ odmítla věčné mládí jedna ze sledujících.

„Sice po tom jsem krásná, ale taky pořádně smradlavá,“ napsala fanynka, kterou rada zklamala. Jako ryba totiž být cítit nechce, a tak může na krásnou pleť podle Anife zapomenout.

„I s cibulí,“ přidala další z fanynek tip na přípravu oleje.

„A koupat se pak hodinu,“ objevilo se pod videem.

 

 

KAM DÁL: Simona Krainová schytala ostrou kritiku za nevhodné chování na dovolené

Klíčová slova: