Simona Krainová prozradila, jak rychle a lehce zhubnout. Ale jo, to by mohlo fungovat

Krainová byla ambasadorka modelingové soutěže Elite Model Look, dokud ji v roce 2012 nenahradila Taťána Kuchařová
Zobrazit fotogalerii (3)
  |   zajímavost

Modelka Simona Krainová se pyšní dokonalou postavou, která ale není zadarmo. Na druhou stranu ale údajně není nutné to přehánět. Simona na svém instagramovém profilu prozradila, jak dosáhnout dokonalé postavy lehce a co nejrychleji.

Simona Krainová (49) je jedna z nejznámějších českých topmodelek, tomu také odpovídá její stále dokonalá figura, kterou by jí mohly závidět i dvacetileté ženy

Takovou postavu je samozřejmě nutné udržovat pravidelným cvičením a vyváženým jídelníčkem, dokonce ani perfektní geny vás totiž nezachrání, pokud budete celé dny jen sedět na gauči a pojídat brambůrky a pizzu.

Simona je toho skvělým důkazem. Sem tam si sice dopřeje nějakou tu dobrotu, ale podle hned několika příspěvků se snaží o to, aby byla její strava vyvážená a plná potřebných živin.

Zároveň také, zdá se, cvičením přímo žije, je vášnivou běžkyní a plavkyní, tím její výčet sportovních aktivit ale zdaleka nekončí. 

K tomu, abyste do léta zhubli přebytečná kila a vyrýsovali svaly nejen na břiše, ale podle Simony sportovním nadšencem být nemusíte. Stačí vám jedna aktivita, kterou zvládne opravdu každý, řeč je o plavání.

„Díky plavání posílíte velkou skupinu svalů v těle, zrychlíte svůj metabolismus a zlepšíte i obranyschopnost těla. Zvýšíte i kapacitu plic, posílíte srdce a cévy a zároveň nebudete zbytečně přepínat svaly a úpony,“ uvedla modelka pod příspěvkem.

Sama Simona údajně plave každý den více než hodinu. Pokud ale zvládnete plavat jen několik minut, nezoufejte. Začněte zkrátka tak, jak je vám příjemné, a čas postupně navyšujte.

 

 

 

KAM DÁL: Zubař ženě odmítl léčit bolavý zub a připravil ji tím o zdraví.

Klíčová slova: