Ukázala, jak vypadá bez makeupu. Mysleli si, že jde o její babičku

Žena ukázala, že to s makeupem opravdu umí. Ubrala si tak totiž minimálně 40 let (ilustrační foto)
  |   zajímavost

Na sociálních sítích se objevilo video, ve kterém žena pyšně ukazuje, jak moc se dokáže změnit pomocí líčidel. Příspěvek se okamžitě stal hitem, její proměna byla naprosto neuvěřitelná. S makeupem totiž podle sledujících vypadá jako svoje vlastní vnučka.

Chloe Fountain na svém profilu na sociální síti sdílela video, na kterém zachytila, jak vypadá před a po nalíčení. Šokovala tím statisíce.

Její fanoušci jí zkrátka nemohli uvěřit, že se opravdu jedná o stejného člověka. Před proměnou byly totiž na Kanaďance jasně vidět některé známky stáří, mezi které patří i vrásky a povislá pleť. Na začátku videa bylo také možné zpozorovat její šedivé vlasy a pytle pod očima, které výsledný kontrast ještě více prohloubily.

V další části videa totiž Chloe vypadala zhruba o 40 let mladší a někteří fanoušci tak zkrátka odmítli věřit tomu, že jde skutečně o toho samého člověka. V komentářích se objevily otázky, jestli náhodou v první části příspěvku nenatáčela svou matku nebo babičku.

„Ano, jde o stejného člověka. Kolikrát to mám říkat?“ napsala žena na video. „Tomu nevěřím,“ objevilo se pod příspěvkem.

„Ne, tohle jsou prostě dvě různé ženy. V první části videa je buď tvoje máma, nebo tvoje babička,“ napsal jeden ze sledujících.

„To nejsi ty, to je tvoje máma,“ přidal se další. Některé sledující video přímo zvedlo ze židle, byli totiž přesvědčeni, že je žena tahá za nos pomocí filtrů.

„Vypni ten filtr a přestaň nám lhát!“ napsal rozzuřený fanoušek.

„Ona nelže, je to ten samý člověk, ale používá filtry. Ta piha pod okem tam pořád je, ale v první části videa má zapnutý filtr, který ji dělá starší,“ vysvětlil svou teorii jeden ze sledujících.

Chloe nakonec slíbila, že odhalí, jak přesně přeměnu provedla, ale jen v případě, že ji začne sledovat milion lidí. To se ale ještě nestalo.

 

@chloewaterz Just being a transformer #makeuptransformation #itsallmakeup #transformation #glowup #whatdoyouthink ♬ Level Up - Ciara

 

KAM DÁL: Zubař ženě odmítl léčit bolavý zub a připravil ji tím o zdraví.

Klíčová slova: