Andrea Verešová a podprsenka nejsou velké kamarádky. Modelka si zase vyrazila bez

Po vítezství v soutěži Elite Model Look získala pracovní kontrakt v Paříži a úspěšně působila několik let jako modelka v zahraničí
Zobrazit fotogalerii (3)
  |   zajímavost

Je vdaná za bohatého právníka Daniela Volopicha, má dvě krásné děti, prosadila se v modelingu. Andrea Verešová přitom i v jedenačtyřiceti letech stále má co nabídnout. Třeba ňadra, která jí může závidět kdejaká dvacítka. I když přírodě v tomto případě zřejmě pomohl plastický chirurg. Sama Verešová to ale nikdy přímo nepřiznala.

Pracovala pro značky jako Roberto Cavali, Alberta Ferreti, Channel či Armani. Fotila se slavnými fotografy jako Patric Demarchelier a Mario Testino. V roce 2007 se vdala a definitivně se usadila v České republice. Dnes má dceru Vanessu a syna Daniela Tobiase.

Stačí málo a bradavky jsou na světě

Nejslavnější modelingová éra Andrey Verešové už je sice nejspíš pryč, ovšem i po čtyřicítce vypadá stále skvěle. Což také dává často a ráda najevo. Na druhou stranu, komu by to vadilo? Zejména pánové na její instagramový profil jistě zabrousí rádi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Andrea Verešová Official (@andreaveresovaofficial)

 

Je velmi málo fotek, na kterých má Verešová podprsenku. V podání modelky je i běžná činnost nevšedním zážitkem pro její sledující. A je vlastně jedno, co si k fotce Verešová napíše.

Nemá co dělat, ale stejně...

Uvidíme, jak bude vypadat za takových deset, patnáct let a jestli bude stále postovat podobné snímky. I když v jejím případě je možné všechno. Vypadat takto po čtyřicítce je snem mnoha žen. „Vypadá opravdu fantasticky. Chápu, že nemá moc na práci a může se o sebe starat, ale přesto klobouk dolů,“ řekla Čtidoma.cz kadeřnice z Prahy Klára Dostálová.

Můžeme se tedy klidně dočkat toho, že i s pěti křížky na krku bude stále tou "starou, dobrou" Andreou s posty, nad kterými zaplesá nejedno srdce. 

 

 

KAM DÁL: Slavné krásky vyrazily jen v podprsenkách. V římské říši tohle neznali, tam měli muži pech.

Klíčová slova: