Na mladou dívku žárlil její kamarád. Provedl jí hrozné věci, už nikdy nebude chodit

Žárlivý kamarád mladou dívku shodil z mostu a paralyzoval ji
  |   zajímavost

Emily se jednoho dne změnil celý život. Na cestě z večírku na ni začal žárlit její kamarád a skončilo to katastrofou. Se svým děsivým příběhem se svěřila na sociálních sítích a šokovala miliony sledujících.

Tehdy teprve náctiletá Emily Holliday má na jeden večer s přáteli velmi nepříjemné vzpomínky. Po jedné párty šla domů se svým tehdy 17letým kamarádem, který se najednou začal chovat podivně a nakonec začal být agresivní.

Emily se ve videu svěřila, že na ni tehdy prostě jen žárlil, ale to, co nakonec udělal, všechny šokovalo. V jeden moment se totiž procházeli po mostě a mladík shodil Emily dolů přes zábradlí. Dívka si údajně pamatuje, jak pod mostem tvrdě dopadla a nic necítila, v ten moment si uvědomila, že to není dobré znamení.

„Pamatuju si ten moment, kdy mě přehodil přes zábradlí. Slyšela jsem, jak něco křuplo, ale nic jsem necítila. Věděla jsem, že je zle,“ uvedla na svém profilu na sociální síti.

Když se probudila v nemocnici, tak jí doktoři řekli, že utrpěla vážná zranění a už nikdy nebude chodit. Emily byla po pádu z mostu paralyzovaná od hrudníku dolů a na nemocničním lůžku strávila několik měsíců.

Mladý násilník, který jí zranění způsobil a odkázal ji tak na invalidní vozík, se vyhnul vězení. Kvůli svému nízkému věku si jen odchodil dva roky rehabilitace pro mladistvé delikventy a to bylo vše.

Emily byla z rozsudku zklamaná: „Nemyslím si, že je to fér. Převrátil mi život vzhůru nohama a vyhnul se vězení,“ dodala.

Na celou situaci se ale snaží dívat pozitivně, prý teď umí ocenit i ty nejmenší životní radosti.

 

@emilyhollidayyxo My Story  #fyp #fypシ #foryou #foryoupage ♬ Surrender - Natalie Taylor

 

 

KAM DÁL: Vynalézavá dívka načapala přítele pomocí jednoduchého triku.

Klíčová slova: