Odstraňte vodní kámen z toalety levně a jednoduše

Vodní kámen z toalety odstraníte nejlépe pemzou
  |   zajímavost

Na odstranění odolného vodního kamene z vaší toalety nepotřebujete drahé přípravky, ani hodiny drhnutí. Jde to i levně a bez námahy. Stačí vám jen jedna levná ingredience, kterou už nejspíše máte doma.

Trik na odstranění vodního kamane z toalety na svém profilu sdílela Sophie Hinchcliffe, která se stala online hvězdou. Na jejím profilu na sociálních sítích ji sleduje přes 4 miliony nadšenců do úklidu. Sdílí totiž užitečné tipy a triky, jak si poradit i s těmi nejzapeklitějšími čisticími problémy. Často se na jejím profilu ale dozvíte také, jak na úklidu lehce ušetřit.

Nedávno se jí jeden z jejích fanoušků zeptal, jak nejlépe a co nejrychleji odstranit vodní kámen z toalety. Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat. Se svými zkušenostmi s odstraněním odolného vodního kamene se svěřili i ostatní uživatelé.

Někteří dokonce zvolili překvapivé manuální řešení, protože jim žádný z produktů nezafungoval. „Já jsem na ten vodní kámen vzala obyčený nůž a snažila jsem se ho od mísy oddělit. Jinak to prostě nešlo,“ uvedla na stránce jedna z uživatelek.

Naštěstí se pod dotazem objevily i méně drastické rady. „Mně se podařilo odstranit vodní kámen ze záchodu, když jsem do něj nalila Coca-Colu. Musíte to ale dělat pravidelně, každých pár dnů,“ napsala fanynka stránky.

Tyto návrhy ale zanedlouho zcela zastínily komentáře o použití pemzy. Tvrdá pemza s abrazivními účinky podle hospodyněk zafungovala na odolný kámen na toaletě nejlépe ze všeho.

Rozhodně se ale doporučuje si na čištění toalety zakoupit pemzu na nástavci a k čištění použít ochranné rukavice. Tvrdý materiál si navíc poté můžete schovat mezi vaše čističe na další použití. Při tomto způsobu odstranění vodního kamane z toalety tak ještě mimo jiné dokonce i ušetříte.

Zdroj: Express

KAM DÁL: Specialistka sdílela dokonalý recept na kocovinu. Oblíbily si ho tisíce lidí.

Klíčová slova: