Manželka si chtěla pustit video ze svatby. Čekalo ji ale nemilé překvapení

Třicetileté výročí manželského páru se pořádně zvrtlo
  |   zajímavost

Žena v den výročí svatby pustila kazetu, na které měla nahraný svůj svatební den. Chtěla si tak udělat hezký večer a připomenout si šťastné chvíle, k tomu ale nedošlo. Nemohla uvěřit tomu, co na kazetě našla. Tenhle přešlap svému manželovi asi jen tak neodpustí.

Příspěvek, který popisuje, co přesně se stalo se svatebním videem páru, obletěl internet. Pobavil miliony uživatelů po celém světě. Manželovi ženy ale úsměv z tváře rychle zmizel, uvědomil si totiž, že je to všechno jeho vina.

Když jeho manželka umístila kazetu do přehrávače a stiskla "play", zjistila, že její svatební video končí momentem, kdy kráčí ke svému manželovi uličkou v kostele. Tam se video zastavilo a k překvapení ženy pokračovalo jedním z dílů oblíbené kriminálky.

Žena se po chvilce probrala ze svého počátečního šoku a okamžitě si uvědomila, odkud vítr fouká.

Její manžel se zkrátka jednoho dne rozhodl nahrát si jeden z dílů jeho oblíbeného seriálu, ale sáhl po špatné kazetě. Místo toho, aby díl nahrál na kazetu, na které nic nebylo, vymazal dílem napínavé kriminálky jeho svatební den.

Příběh sdílela na svém profilu na sociální síti jejich dcera. „Moji rodiče právě měli třicáté výročí jejich svatby. Když ale moje máma zapla kazetu, na které měli jejich svatební den natočený, tak se z televize ozvala znělka seriálu Policie,“ napsala pod video.

Někteří sledující dumali nad tím, jak je možné, že se ve scénu z kriminálky nezměnila i domácnost páru. Žena se ale naštěstí po chvilce uklidnila a celé situaci se musela smát. Třicetileté manželství páru tak oním osudným večerem neskončilo a dokonce ani nikdo nepřišel k fyzické újmě.

 

@romijessmaya

 

♬ original sound - Runningonions

 

 

KAM DÁL: Bezdomovkyně se pochlubila svým novým luxusním domem.

Klíčová slova: