Tvrdí, že umí cestovat časem, a varuje: Koncem léta se stane něco hrozného

Muž tvrdí, že cestoval do budoucnosti, nyní varuje před stvůrami z hlubin země
  |   zajímavost

Muž, který tvrdí, že cestoval do budoucnosti a zpět, nyní varuje svět před blížící se pohromou. Koncem léta, tedy konkrétně mezi červencem a říjnem, se podle něj má stát něco, co na životě ohrozí miliony lidí.

Kawhi Leonard, který o sobě tvrdí, že cestoval časem, se pokouší varovat lidstvo před událostmi, které nás údajně čekají koncem tohoto léta.

Muž, který Leonardovy předpovědi budoucnosti sdílel na svém profilu na sociální síti, své sledující pořádně vyděsil. Oznámil jim totiž, že z povrchu země zmizí miliony lidí a objeví se tu podivné stvůry, a to už za několik měsíců.

Údajný cestovatel časem předpověděl, že praskne zem a z hlubin naší planety se začnou drát na povrch podivná stvoření, před kterými nikdo nebude v bezpečí. Dokonce i sdílel přesná data a urgoval své sledující, aby si data zapamatovali.

Praskliny v zemi by údajně jako první měli pozorovat Američané, a to tento rok dne 14. července. Dalším datem, které je podle Leonarda důležité si zapamatovat, je 9. srpen 2022. V ten den údajně z neznámého důvodu zmizí z povrchu zemského přes 2 miliony lidí.

To nejhorší nás ale údajně čeká 3. října. Na začátku tohoto měsíce se podle údajného cestovatele časem na zemi objeví podivné stvůry, které nás budou pronásledovat.

Někteří sledující děsivým předpovědím budoucnosti uvěřili a protor pod videem se začal pomalu plnit vyděšenými komentáři. Ne všichni ale byli přesvědčeni o tom, že Leonard skutečně viděl budoucnost.

„Ten asi viděl viděl moc sci-fi filmů,“ utahoval si z předpovědí jeden z fanoušků.

 

@richardtilsed #time traveller #conspiracy #fyp ♬ original sound - LITTLE RICH OFFICIAL

 

 

KAM DÁL: Bezdomovkyně se pochlubila svým novým luxusním domem.

Klíčová slova: