Seriál ZOO může mít problém: Po Petřekové i Burešová, lidé jí přejí pomalou smrt

Eva Burešová hraje v seriálu ZOO Viky Janečkovou
  |   zajímavost

Herci seriálu ZOO se musejí vypořádat nejen s narůstající popularitou, ale i negativními reakcemi, kterých stále přibývá.  Mezi ně se však přidaly i takové, ve kterých přejí hercům lidi smrt! Eva Burešová, coby hlavní postava seriálu, dostala o víkendu zprávu, která ji jako nastávající dvojnásobnou maminku pořádně rozhodila. 

Michaela Petřeková hraje zlou Markétu, která se snaží zachránit vztah se soudcem Petrem. Rozverná Viky Janečková, kterou hraje Eva Burešová, jim do vztahu zasahuje svou vymyšlenou sestrou Alex, do které se Petr zakoukal a už proběhl i nějaký ten polibek. 

Vaši smrt bych uvítal, stálo ve zprávě

O tom, že Petřeková dostává výhružky smrtí, jsme už informovali. O víkendu se Burešová podělila se svými fanoušky na Instagramu se zprávou, která se nese v podobném duchu, a naprosto ji šokovala. „Zdravím Pšundu, co má za přítele Ku *ndu. Ať se dožijete málo let, smrt si vás najde hned. Přeji pomalé umírání, nad to ve světě není. Už není, co bych psal, ale vaši smrt bych uvítal!“ poslal ji na Facebook jistý Jiří Vojta. Zpráva tak v sobě nesla urážku i jejího partnera Přemka Forejta, který je známý coby porotce z kuchařské show Masterchef Česko. Právě s ním čeká momentálně Burešová své druhé dítě. S předchozím partnerem má Burešová syna Nathaniela, Přemek má již dceru Stellu.

„Když je venku 27 stupňů, ale vy si místo procházky zvolíte být blbečkem, nespolknete svou nenávist a napíšete „báseň“ člověku, který vám sice nic neudělal, ale vy ho prostě jen tak chcete vidět mrtvého. Co na tom, že je to taky jen člověk, a ještě k tomu budoucí maminka,“ nechala se slyšet Eva Burešová. Upozornila tak na fakt, že ženy jsou během těhotenství citlivější a takové urážky jim ubližují ještě o kus více.

Čistá duše a dobré srdce, přesto nedá druhým spát

Burešová v současné době září v seriálu ZOO, ve kterém plynule navázala v další hlavní roli po veleúspěšném projektu TV Prima Slunečná. Je ojedinělé, aby diváci přijali herce tak rychhle v roli jiné, Burešové se to ale povedlo dokonale. V současnosti je tak jednou z nejvýraznějších osobností. I nabídky na spolupráce se jí na Instagramu je hrnou, má bezmála půl milionu sledujících. 

V seriálu ZOO září i Tereza Brodská

Ty placené spojené s maminkovskou rolí ale právě nedávno odmítla, čímž si získala další kus srdce svých fanoušků: „Po našem zveřejnění se mi ozvala spousta firem, které by chtěly, abychom propagovali jejich věci. Kočárky, kosmetika, plenky. Nedokážu to. Nedokážu přijmout něco, co ostatní maminky potřebuji také, a prostě si to z finančních důvodu nemohou pořídit. Proč bych takové věci já, jako někdo s nějakým počtem sledujících, měla dostávat zadarmo?“ napsala na svém Instagramu. Burešová nemá ve zvyku být ve středu skandálů, negativní reakce však vzbuzuje svou popularitou. "Už je vážně přeburešováno," objevilo se nedávno na jejích sociálních sítích.

Zdroj: sociální sítě Evy Burešové

KAM DÁL: Hvězda seriálu ZOO Marek Taclík bojuje s insolvencí, příjmy má přitom vysoké. Sedí vše tak, jak má?

Klíčová slova: