Snažila se o perfektní fotku na střeše. Skončilo to ale katastrofou

Pod influencerkou se prolomila střecha, pád nepřežila (ilustrační foto)
  |   zajímavost

Influencerka se na střeše snažila najít perfektní úhel pro zachycení západu slunce. Za dokonalý příspěvek na sociální sítě ale zaplatila životem. Ze záběrů osudových okamžiků, které k nehodě vedly, mrazí.

Kubra Dogan (23), která si na sociálních sítích získala tisíce sledujích, navštěvovala své příbuzné v Turecku. Výlet se samozřejmě snažila dokonale zdokumentovat, aby mohla zážitky sdílet se svými online fanoušky.

Se svou sestřenicí Helen (16) se rozhodla vyšplhat na střechu v hlavním městě Turecka Istanbulu. V tu chvíli ale ještě netušila, že je to extrémně nebezpečné.

Dívky chtěly mít ze střechy lepší výhled na západ slunce a zároveň i dokonalé pozadí k natáčení videí na sociální síť TikTok. Snaha o dokonalé video měla ale smutný konec.

Pod Kubrou se totiž v jednom momentu střecha propadla. Influencerka padala zhruba 50 metrů až na dno studny, která se pod střechou nacházela. Pád bohužel nepřežila.

Na videu je vidět, jak dívka těsně před pádem sedí na okraji střechy a zpívá si. Několik vteřin nato se pod její váhou střecha prolomila.

Děsivé záběry její fanoušky naprosto šokovaly. Sestřenice dívky okamžitě přivolala pomoc, záchranářům se ale dívku zachránit nepodařilo. V momentě, kdy přijeli, už nejevila žádné známky života.

Rodina Kubry zažalovala firmu, která střechu postavila, podle nich se jedná o závažnou chybu konstrukce. „To je chyba té firmy, která tu střechu postavila,“ uvedl strýc dívky. „Hned jak na tu střechu vkročila, tak se pod ní prolomila a ona spadla z devátého patra až na zem,“ dodal.

 

Zdroj: Daily Star

KAM DÁL: Lidé poslali peníze na charitu. Muž se za ně ale topil v luxusu.

Klíčová slova: