Iva Kubelková zahájila plavkovou sezonu. To je pohled k nezaplacení

Ve druhém ročníku střední školy se přihlásila do soutěže Miss ČR a stala se první ViceMiss roku 1996
Zobrazit fotogalerii (2)
  |   zajímavost

Krásná Iva Kubelková (45) snad nestárne. Na svém profilu na sociálních sítích se pochlubila svou dokonalou postavou v bikinách. Podle modelky to ale není o tom držet drastické diety nebo trávit hodiny v posilovně.

Iva Kubelková své fanoušky asi nikdy nepřestane udivovat svým mladistvým vzhledem a dokonalou postavou. Vypadá to, jako by se za posledních 20 let snad téměř nezměnila.

Ačkoliv při pohledu na krásnou modelku mohou některé její fanynky začít uvažovat nad dietami nebo obnovením členství v posilovně, samotná Iva má zcela jiný přístup k věci.

Přiznává sice, že to bez cvičení a zdravého jídelníčku opravdu nejde, a to zejména s přibývajícím věkem, ale nic z toho nežene do extrému.

„Čím je člověk starší, tím je to větší a větší dřina. Tělo funguje jinak, všechno se zpomalí a tak to je. Musí se pro to něco dělat. Bez pohybu to nejde, nedá se svítit,“ řekla modelka pro Super.cz.

„Jedu si zlatou střední cestu. Jídelníček mám daný tím, že nejím dlouhá léta maso, asi šestnáct let. Pohyb zařazuju. Cvičím kruháč, teď doma se snažím přinutit. Obléknu se, sednu si na rotoped, dám si cvičení na břicho, cviky s míčem,“ vysvětlila Iva. 

Bez cvičení a sebekontroly to tedy podle modelky rozhodně nepůjde, drastickým dietám a hodinám denně stráveným v posilovně se můžete bez výčitek vyhnout. Dokonce ani není nutné, abyste se okamžitě přihlásili na kruhový trénink nebo abyste trpěli na rotopedu i v případě, že jsou vám tyto typy cvičení proti srsti.

Každému totiž vyhovuje něco zcela jiného. To modelka dokázala svým netradičním načasováním jídel. Jí totiž zejména večer, což je pravým opakem toho, co doporučují experti na výživu. Evidentně to ale funguje.

„Jím extrémně večer. Ráno nemám hlad, skoro vůbec nesnídám. Naobědvám se, kolem šesté, sedmé si dám lehčí večeři a pak večer u televize musím pořád něco jíst,“ dodala modelka.

 

 

 

Zdroj: Super.cz

KAM DÁL: Marek Taclík má za sebou vítězství, ale i prohry. Čeho v životě lituje?

Klíčová slova: