Teprve až na videu z výletu zjistili, že na něm nebyli sami. Z toho po těle běhá husí kůže

Mladíci na si na videu všimli, že je někdo sledoval
  |   zajímavost

Dva kamarádi si vyrazili do přírody pod stan. Kolem místa, kde se usadili, nebylo živé duše, alespoň si to tedy mysleli. U táboráku začali natáčet nejrůznější videa, na která se podívali až v momentě, kdy už byli doma.

Vydali se do přírody, aby zapomněli na své starosti a dopřáli si pořádný relax. Mělo to ale opačný efekt. Kamarádi si totiž zapálili ohýnek a ve světle plamenů z táboráku začali jejich výlet dokumentovat. Jeden z mladíku natočil svého kamaráda, jak se snaží přelomit větev, aby ji mohl přidat do ohně. Poté kameru namířil nahoru na oblohu a video vypnul.

Těsně předtím, než video skončilo, bylo ale vidět, jak je někdo sleduje zpoza skály, vedle které tábořili.

Video se okamžitě stalo hitem na sociálních sítích a celou řadu lidí nejspíše jednou provždy odradilo od stanování. „Nikdy jsem se tak nebál,“ popsal příspěvěk jeden z mladíků.

„To je určitě jeden z vašich kamarádů, kterého jste zapomněli pozvat,“ objevilo se pod videem.

„Počkat, radši si nejdřív zajdu pro deku, aby mě něco nechytlo za nohu,“ zavtipkoval jeden ze sledujících.

„To je Michael Myers, jde po vás,“ napsal jeden ze sledujících, který byl přesvědčený o tom, že jde o fiktivního sériového vraha.

Někteří fanoušci ale byli k videu skeptičtí, dokonce v prostoru pro komentáře naznačili, že tam mladíci někoho nastrčili, aby si vystřelili ze svých sledujících.

„Kdo natáčí video v tomhle úhlu?“ zeptala se podezřívavě fanynka.

Většina lidí ale věřila tomu, že se kamarádům nejspíše podařilo přežít jistou smrt. Mladíci se buď už nikdy tábořit do přírody nevydají, nebo si najmou ochranku, která bude trávit noc před jejich stanem. Na tohle totiž asi jen tak nezapomenou.

 

@carterbooth Never been so disturbed  #fyp #creepy #camping ♬ original sound - CarterBooth

 

 

KAM DÁL: Dcera se bála rodičům říct, čím se živí. Vyřešila to originálně

Klíčová slova: