Žena nedostala zpátky kauci. Důvod je směšný

Jedním z důvodů nevrácené kauce byl i jeden hrášek, který nájemníci zapomněli v mrazáku
  |   zajímavost

Mladá dívka se na sociální síti svěřila s tím, proč jí majitel bytu, který si pronajímala, nevrátil zálohu. Její fanoušci tomu nemohli uvěřit. Odůvodnění ztráty nároku na vrácení kauce totiž znělo spíše jako nepovedený vtip.

Matilda se stěhovala z bytu, který si nějakou dobu pronajímala s několika spolubydlícími. Jeho majitel ale odmítal nájemcům vrátit kauci. Dokonce sepsal několik důvodů, proč zálohu na byt, kterou složili, už nikdy neuvidí.

Spory o vrácení kauce jsou při stěhování celkem běžné. Pan domácí bytu, ze kterého se Matilda stěhovala pryč, ale vzal jejich spor na úplně jinou úroveň bizarnosti.

To, co uvedl jako důvody pro nevrácení kauce, znělo totiž spíše, jako že si z bývalých nájemců chce vystřelit.

Mezi "škodami", které na bytě způsobili, byl totiž uvedený i hrášek, který omylem nechali v mrazáku, kousek papíru, který zůstal na podlaze bytu, a osvěžovač vzduchu v jednom z pokojů.

Dívka se rozhodla nenechat se nepříjemnou situací rozhodit a natočila video, kde jejich přestupky hodnotí, a počet bodů následně odůvodňuje.

„Jeden jediný hrášek v mrazáku bych ohodnotila jako 6/10. Uklidit ho totiž muselo být fakt těžké,“ uvedla ve videu.

„Někdo nechal ověžovač vzduchu v jednom z pokojů 4/10. Asi mu nevoněl,“ pokračovala Matilda.

„Nakonec se dostáváme i k malému kousku papíru, který jsme nechali na zemi. Hodnotím to jako 9/10. Majitel bytu si nejspíš musel najmout celou úklidovou četu, aby tenhle nepořádek zvládl,“ dodala.

Video viděly stovky tisíc lidí. Některé situace Matildy rozčílila a v komentářích jí radili, aby to nenechala jen tak, a jiné video pořádně pobavilo. Kdyby byli v situaci dívky, tak by jim úsměv z tváře ale nejspíše velmi rychle zmizel.

 

@matildaaahh2001 for anyone wondering they took £210 for all this damage #fyp #xyzbca ♬ mario sound - mandycap

 

 

 

KAM DÁL:  Snažila se o perfektní fotku na střeše. Skončilo to ale katastrofou.

Klíčová slova: