Žena si do pokoje nainstalovala kameru. Nachytala svého domácího

Dívka si domů nainstalovala bezpečnostní kamery a zaznamenala na nich nevhodné chování svého domácího
  |   zajímavost

Mladá žena si do pokoje, který si pronajímá, nainstalovala bezpečnostní kameru, odjela totiž na několik dní pryč. Záznam z kamery ji pořádně vyděsil. Zachytila totiž nevhodné chování svého domácího.

Tyisha Macleod žijící v Kanadě musela na nějaký čas opustit svůj byt, nemohla se tak starat o svou kočku, kterou v bytě nechala, alespoň tak do bytu nainstalovala bezpečnostní kamery. Nejdříve na bezpečnostním záznamu viděla, jak k ní domů přišla kamarádka, kterou poprosila, aby její kočku krmila.

Na následujícím záběru ale zjistila, že do bytu vešel její domácí, který okamžitě zamířil do její ložnice.

Kamera v ložnici Tyishy zachytila, jak vzal její polštář a přičichl k němu, hned poté do místnosti vešla kamarádka dívky a načapala ho.

„Tohle je můj domácí, co tam dělá. Teď ho tam objevila moje kamarádka,“ okomentovala dívka video zděšeně.

Muž na videu položil polštář zpátky na postel a snažil se narovnat peřinu tak, aby nebylo poznat, že v pokoji někdo byl. V momentě, kdy chtěl z ložnice odejít, do pokoje vešla kamarádka Tyishy.

„Ahoj! Jak se máš?“ zeptal se jí v panice. Na to mu dívka odpověděla, že jen přišla nakrmit kočku. Podle Tyishy se její domácí snažil předstírat, že v bytě také krmil kočku, což byla lež.

„Já jsem mu nedovolila jít do mého bytu, když jsem byla pryč, a už vůbec jsem mu nedovolila, aby šel do mé ložnice a čichal k mi k polštáři,“ uvedla zděšená dívka.

Několik sledujících dívce radilo, že by měla celý incident co nejdříve oznámit na policii. „To je vloupání, navíc procházel tvoje osobní věci. Nahlásila bych ho a obvinila bych ho z obtěžování,“

„Tohle bych teda určitě nenechala jen tak, domácí může vstoupit k tobě do bytu jen po předchozí domluvě,“ konstatovala jedna ze sledujících.

Zdroj: TikTok/@tyishamacleod

KAM DÁL: Žena se zakousla do burrita, našla v něm ale něco odporného.

Klíčová slova: