Muž se vloupal do cizího domu. To, co tam udělal, ale nikdo nečekal

Mladík se vloupal do domu a celý ho uklidil (ilustrační foto)
  |   zajímavost

To, že se nám někdo vloupá do domu, je noční můrou celé řady lidí. Většinou jde totiž o krádež cenností, vandalismus, nebo dokonce i ohrožení na životě. V tomto případě se ale jednalo o něco zcela jiného.

Louis Angelino se živí jako profesionální uklízeč. Jedna jeho zakázka ale nedopadla tak, jak měla. Mladík se totiž omylem vloupal do jiného domu a celý ho vydrhnul.

Se svou originální chybou se pochlubil na sociální síti a pobavil desetitisíce jejích uživatelů. Ve videu nejdříve vysvětlil, že ho jeho klientovi někdo doporučil a jednalo se o jeho první úklid v jeho domě.

„Tak skvěle, šel jsem tam dneska a bylo mi řečeno, že klíč k domu bude pod rohožkou,“ řekl ve videu.

„Tak super, řekl jsem si. Našel jsem klíč pod rohožkou, šel jsem do toho domu a celý jsem ho uklidil,“ pokračoval.

Po úklidu čekal v obýváku domu, až se vrátí majitel domu a zaplatí mu za odvedenou práci. V ten moment mu ale jeho nový klient volal a zeptal se, kde je. „Právě sedím v obýváku a hraju si s vaší kočkou,“ odpověděl Louis.

Na druhé straně hovoru bylo chvíli ticho, nakonec se ale ozvalo: „Ale já žádnou kočku nemám.“ Na konci videa se mladík přiznal k tomu, že omylem uklidil dům někoho úplně jiného, do kterého se technicky vloupal.

V domě poté na sebe zanechal kontakt, aby mohl vše vysvětlit a omluvit se. S majiteli domu, do kterého se "vloupal", se nakonec spojil a snažil se vše uvést na pravou míru. K jeho překvapení ani nebyli naštvaní, právě naopak.

„Můj manžel řekl, že jste odvedl skvělou práci! Můžeme se vám ozvat, až budeme opět potřebovat uklidit?“ řekla mu do telefonu nadšená majitelka domu. Louis tak díky svému omylu získal nového klienta.

 

@stayscrewy You can’t make this shit up  #TakisTransformation #SimlishSessions #storytime #gaysofttiktok #oops #foryoupage #fypシ ♬ original sound - Louis Angelino III

 

Zdroj: TikTok/@stayscrewy

KAM DÁL: Žena se zakousla do burrita, našla v něm ale něco odporného.

Klíčová slova: