Pozor na dlouhý pobyt ve vaně. Tohle se vám stane s kůží, dívka spoustu lidí vyděsila

Dívka usnula ve vaně. Její kůže změnila barvu i texturu
  |   zajímavost

Dívka usnula ve vaně a poté na svém profilu na sociální síti sdílela, co se stalo s její kůží. Všichni víme, že po chvilce se kůže ve vodě začíná krabatit. Dívka ale v horké lázni strávila neuvěřitených 16 hodin, vypadala děsivě.

Video, které nešťastnice sdílela, asi viděly statisíce lidí. Příspěvek řadu z nich k vyděsil k smrti. Nohy dívky se totiž změnily k nepoznání.

Kůže na nohou se zbarvila do šeda a zcela změnila svou texturu. Vypadaly opravdu děsivě, nikdo z nás by asi něco takového zažít nechtěl. Chodidla i nárty dívky vypadaly, jako kdyby na nich vyrostly miniaturní houby.

Řada ze sledujících nevěřila tomu, že se její kůže vrátí do normálu.

„Já bych to teda radši neviděl,“ napsal pod video jeden ze sledujících. Řada lidí totiž před zhlédnutím příspěvku ani nevěděla, že se něco takového může stát jen po pouhém delším sezení ve vaně.

Další se v komentářích přiznali, že by vůbec nevěděli, co v takové situaci dělat, a nejspíše by začali panikařit. Našli se ale i tací, kteří dívce nevěřili. Přišlo jim totiž podezřelé, že ve vaně strávila 16 hodin.

„Voda ve vaně se rychle ochladí, většinou po 30 nebo 40 minutách, co jsi tam potom ještě dělala?“ objevilo se v komentářích.

Někteří v prostoru pod videem navrhli, že dívka ve vaně nejspíše usnula. Dokonce ale i v takovém případě je fakt, že spala po dobu 16 hodin, téměř neuvěřitelný. Fanoušci začali mít o dívku strach a varovali ji, aby si na usínání ve vaně plné vody dala velký pozor, lehce totiž mohla nevědomky sklouznout pod hladinu a utopit se.

Dobrou zprávou ale je, že krabatění kůže ve vodě je způsobené reakcí našeho nervového systému na delší pobyt ve vodě. Nejde teda o permanentní poničení a kůže dívky by se tak měla brzy vrátit do normálu.

 

@lexxmonk #duet with @msdanalee I’m disgusted #fyp #rasinfeet ♬ Twerkulator - City Girls

 

 

Zdroj: TikTok/@lexxmonk

KAM DÁL: Jak se lehce a levně chránit před klíšťaty: Vyrobte si domácí repelent.

Klíčová slova: