Majitelce utekl pes. Vrátil se ale s nečekaným dárkem

Ženě pes přinesl pytel mražených hranolek, prý na usmířenou
  |   zajímavost

Na sociálních sítích se stalo hitem video neposlušného bígla. Jeho panička ho natočila, jak se vrací poté, co jí utekl z domu. Na videu bylo možné vidět, že s sebou přináší i něco na usmířenou. Nikdo nechápal, kde "dárek" vzal.

Georgia Savage, majitelka neposlušného bígla, ho natočila, jak se vrací ze své sólo procházky. Už z dálky totiž viděla, že jí něco nese.

Video viděly desetitisíce lidí. Zdálo se, jako by pes věděl, že mu jeho spontánní dobrodružství tentokrát neprojde, pokud domů nepřinese něco na usmířenou. Ze strachu, že ho panička zavře v boudě, se tak nejspíše vydal na misi s jasným cílem, kterou úspěšně dokončil.

Na videu je totiž jasně vidět, že se mu podařilo ukořistit chutnou večeři. O zakousnutou krysu nebo slepici se ale nejednalo. K překvapení všech si to po ulici vykračoval s pytlem plným mražených hranolek.

Sledující nemohli uvěřit tomu, co vidí. „On neutekl, vydal se do obchodu a koupil večeři,“ napsal jeden z fanoušků. Někteří ale komentovali i to, jaký měl pes výraz. Ten podle nich totiž naznačoval, že se o žádný dárek nejedná a dělit se s nikým rozhodně nehodlá.

„Jeho výraz jasně říká, že jsou to jen jeho hranolky,“ objevilo se pod videem.

„On šel ven, aby měla jeho rodina co jíst,“ napsala pod příspěvek jedna ze sledujících.

Řada komentujících se pochlubila se svými historkami s neposlušnými bígly. Prý jde o psy, kteří se rádi vydávají ven za dobrodružstvím a pokud se jim naskytne příležitost, tak ukradnou, co můžou. To ostatně dokazuje i samotné video.

Bígl jednoho fanouška údajně jednou přinesl domů celého upečeného krocana a ještě byl na svůj "úlovek" náležitě pyšný.

 

@georgiasavx Our dog escaped and come home with a bag of frozen chips #fyp #viral #foryourpage #beagles #tiktok ♬ busy doin hot girl ish - Chelsea

 

 

Zdroj: TikTok/@georgiasavx

KAM DÁL: Žena nedostala zpátky kauci. Důvod je směšný.

Klíčová slova: