Žena zhubla 70 kg. Ukázala neuvěřitelnou proměnu

Sara sdílela svou proměnu spolu s tím, co si kvůli svému vzhledu vyslechla
  |   zajímavost

Mladou ženu už nebavily neustálé narážky na její postavu. Smáli se jí známí i kolegové v práci. Jednoho dne se rozhodla, že už toho má dost, a změnila svůj život. Šokovala tisíce fanoušků, kteří teď prosí o rady.

Sara Shaw z amerického Kansasu dramaticky změnila svou postavu. Podařilo se jí totiž shodit neuvěřitelných 70 kg a vypadá jako úplně jiný člověk.

„Od té doby, co začal covid, jsem pracovala z domu. Za tu dobu se mi podařilo zhubnout 70 kg, nebylo to ale jednoduché, byl to proces,“ prozradila Sara u příspěvku na sociální síti.

Nakonec se i svěřila se smutnou historkou, která ji k dramatické změně donutila. „Žádný z mých kolegů mě od začátku covidu neviděl, najednou jsem ale dostala zprávu od jedné mé kolegyně, že u sebe doma pořádá večírek a že mám přijít,“ začala vyprávět.

„Byla to kolegyně, se kterou jsme se hodně bavily v práci, poznala jsem její rodinu, prostě jsme byly kamarádky. To jsem si tedy alespoň myslela,“ pokračovala.

V jeden moment se totiž na večírku objevila žena jednoho z kolegů a zeptala se údajné kamarádky Sary na to, kde je ta otravná "strašně tlustá" holka, kterou nemůže vystát. Bohužel ale nevěděla, že stojí hned vedle ní, jen bez nadbytečných 70 kil.

„Nikdy jsem si nemyslela, že potom, co zhubnu, zažiju z první ruky, jak mě někdo pomlouvá, protože mě nepoznal,“ svěřila se žena.

Její "kamarádka" se prý hned poté, co se jí na Saru neomaleně zeptala manželka jejich kolegy, začala smát a snažila se rychle stočit hovor jinam. Dokonce poté začala jmenovat jména dalších kolegů, kteří jsou trochu při těle, a snažila se předstírat, že pomlouvala někoho úplně jiného. Tím se ale Sara nenechala ošálit a na otázku ženě odpověděla.

Řekla, že je přímo tady, jen zhubla 70 kilo a nechala si obarvit vlasy. „Názor jednoho člověka mě nerozhodí,“ dodala.

Zdroj: Youtube/WeightLossDietTips, TikTok/sarahshaw135

KAM DÁL: Žena nemohla uvěřit tomu, na co narazila při renovaci domu.

Klíčová slova: