Cestovatel časem prozradil, kdy se setkáme s ufony. Moc času nemáme

Ke kontaktu s "Neznámými" údajně dojde za pouhé 4 roky
  |   zajímavost

Muž na sociálních sítích tvrdí, že cestoval do budoucnosti a ví, kdy přesně navážeme kontakt s Marťany. Dokonce to prý bude mít i svůj důvod. Na interakci s ufony se podle mladíka můžeme těšit již za několik let.

Muž, který údajně cestoval do roku 2026, prozradil, jaké nečekané události nás za několik málo let čekají. Dokonce podle něj dojde i ke kontaktu s bytostmi z vesmíru, které nám budou údajně chtít pomoci.

Mělo by se jednat o velmi mocné bytosti ze vzdálených planet, které budou mít za cíl pomoci lidem tím, že jim představí jejich mnohem dokonalejší technické vynálezy. Podle mladíka se o nich bude mluvit jako o "Neznámých" a jejich technologické vychytávky si zatím ani nedokážeme představit.

Mimo nové technické postupy se nám údajně budou snažit vysvětlit také to, jak přesně fungují určité jevy ve vesmíru, o kterých zatím nemáme ani ponětí. Video s proroctvím budoucnosti obletělo internet.

„V roce 2026 se lidé setkají s tou nejmocnější formou existence ve vesmíru,“ sdělil svým fanouškům mladík. „Bude se jim říkat "Neznámí" a rozhodnou se pomoci lidské rase. Ukáží nám nové technologie, které navždy změní naše životy,“ pokračoval.

Fanoušci se pod video svěřili, že se setkání z ufony nebojí, právě naopak. Zdá se, že se nemohou dočkat.

„Až v roce 2026? To nevydržím,“ napsal jeden z nich.

„Tak už jen 4 roky a je to tady,“ objevilo se pod příspěvkem. Někteří byli ale k tvrzení mladíka spíše skeptičtí a snažili se najít kreativní způsoby, jak prokázat, že do budoucnosti necestoval.

„Jestli jsi opravdu cestovatel časem, tak mi řekni, kdy si najdu přítelkyni, a já tomu budu věřit.“

„Nic z toho, co jsi předpověděl, se nevyplnilo,“ konstatoval smutně jeden z fanoušků.

 

@thatonetimetraveler The “Unknown” - A alien life form. #fyp #foryou #foryoupage #timetravel #timetraveler ♬ Time Travel - Lovett

 

 

Zdroj: TikTok/@thatonetimetraveler

KAM DÁL: Vědci prozradili, co budeme jíst v roce 2050. Nepochutná si každý.

Klíčová slova: