Žena se natáčela sama v pokoji. Na videu za ní ale něco stálo

Ženě se podařilo na videu zachytit, jak za ní někdo stojí. Lidé si myslí, že jde o ducha (ilustrační foto)
  |   zajímavost

Matka dvou dětí se natáčela na video, zatímco její ratolesti spaly v jiném pokoji. Na videu ale zpozorovala, jak za ní něco stojí. Děsivým záznamem se pochlubila na sociálních sítích a video obletělo internet.

Kayleigh Corby, která žije v Anglii, zažila obrovský šok. Na videu, které sdílela na svém profilu na sociální síti, je možné vidět, jak se v dálce za ramenem ženy objevila tmavá silueta.

To by za určitých okolností nebylo nic zvláštního. V celé řadě příspěvků na TikToku a dalších sociálních sítích je možné vidět, jak v pozadí videa prochází další člen rodiny, který neměl ani potuchy o tom, že své dceři, manželce nebo vnoučeti kazí záběr.

Problém je ale ten, že Kayleighiny dvě děti spaly v jiném pokoji a nikdo jiný u ní doma nebyl. Žena byla v takovém šoku, že poprosila své rodiče, aby u ní přespali.

„Včera jsem v kuchyni natáčela video na TikTok. Já jsem si ničeho zvláštního nevšimla, hned jsem ho ale poslala kamarádce a ta si všimla, že za mnou někdo stál,“ prozradila žena

„Tak jsem si to video znovu pustila a opravdu tam někdo byl,“ pokračovala.

Kayleigh zhlédnutí záznamu pořádně vyděsilo. Začala se bát jak o své bezpečí, tak i o bezpečí svých dětí. Nakonec ze zoufalství napsala svým rodičům, aby co nejdříve přijeli a zůstali s ní.

„Moje máma a táta k nám přijeli o půlnoci, aby s námi zůstali, oni by nás v tak děsivé situaci samotné nenechali. Vědí, že jsem tu s dětmi sama,“ dodala.

Fanoušci ženy byli přesvědčeni o tom, že jde o ducha. Jiné vysvětlení situace podle nich zkrátka není.

„Myslím, že tam stojí nějaký duch,“ napsal jeden ze sledujících.

„V těch dveřích rozhodně někdo je, nebo něco...,“ objevilo se pod příspěvkem.

 

@corby123aaa

It has put me off

♬ Levitating - Dua Lipa

 

 

Zdroj: TikTok/@corby123aaa

KAM DÁL: Dívka má doma neustále zatažené závěsy. Důvod hodně lidí vyděsil.

Klíčová slova: