Dívka se chtěla zbavit kožních problémů. Na obličej si dala něco nechutného

Rozvod byl pro ni jediným řešením
  |   zajímavost

Mladá žena se chtěla zbavit začervenalých fleků na obličeji, vyzkoušela už téměř všechno, ale nic nepomáhalo. Nakonec se rozhodla vyzkoušet něco, na co by většina lidí asi nekývla. Fanouškům se zvedal žaludek.

Tilly Whitfeld, která se proslavila v soutěži Big Brother, toužila po obličeji plném pih. Jednoho dne se tak rozhodla, že si je zkusí podomácku vytetovat. Bohužel to ale, k překvapení všech, nebyl dobrý nápad.

Vzala do ruky jehlu a hnědou tuž a snažila se barvu vpíchnout pod kůži, ale dopadlo to katastrofou. Její pleť na tuž pod kůží zareagovala nehezkými červenými fleky, se kterými zdánlivě nelze nic dělat.

Podle expertů se jedná o spáleniny. To ale nebylo tím nejhorším vedlejším efektem domácího pokusu o tetování. Televizní hvězda totiž po pokusu o získání pihovatého obličeje také dočasně oslepla. Zrak se jí naštěstí vrátil, ale červených fleků na tváři se jí zatím zbavit nepodařilo.

Tilly tak již přes rok podstupuje nejrůznější kosmetické procedury s cílem jizvičky eliminovat, ale bezvýsledně. Zdá se, že už ztrácí naději, přistupuje totiž i na některé druhy ošetření pleti, kterým by se většina lidí vyhnula obloukem.

Své pokusy o odstranění jizev dokumentuje a pravidelně je sdílí na svůj profil na sociální síti. Nedávno zveřejnila video, kde je možné vidět, jak se jí po obličeji plazí tři šneci a zanechávají za sebou slizkou stopu. Fanoušci byli videem znechucení, ale i zmatení. Nevěděli totiž, jestli náhodou nejde o vtip.

„To je vtip, že?“ napsal jeden z fanoušků.

„Tak to by mě asi zabilo,“ svěřila se jedna sledující.

„Né, vždyť maji parazity a vylučují toxiny,“ napsal pod video anonymní znalec.

 

@tillywhitfeld #snailfacial #diybeauty #hacksoflife ♬ Just a Cloud Away - Pharrell Williams

 

Zdroj: TikTok/@tillywhitfeld

KAM DÁL: Kadeřník pomohl bezdomovci: Jeho proměna je neuvěřitelná.

Klíčová slova: