Žena natočila UFO. S videem se pochlubila na sociální síti

Jedna žena byla přesvědčená o tom, že natočila UFO, někteří ale tvrdili, že jde pouze o letadlo
  |   zajímavost

Panika zachvátila uživatelku sociální sítě poté, co se jí podařilo natočit podezřelý objekt, jak prolétá okolo Měsíce. Je totiž spolu s dalšími sledujícími pevně přesvědčená o tom, že se jedná o vesmírný létající talíř.

Britt Morel natočila neznámý objekt, jak zdánlivě prolétá velmi blízko Měsíce dne 16. května 2022. S videem se okamžitě pochubila na svém profilu na sociální síti a způsobila tak pozdvižení. Příspěvek vidělo více než milion sledujících a prostor pod videem se začal plnit zděšenými komentáři.

Ve videu totiž svým sledujícím sdělila, že se podle ní nejspíše jedná o UFO, které je navíc v porovnání s velikostí Měsíce obrovské.

„Proboha! Co to je? Je to UFO? Podle mě jde o obrovskou vesmírnou loď. Vysvětlete mi někdo, co se děje!“ sdělila svým fanouškům vystrašená žena.

„Tohle se mi podařilo zachytit zhruba před půl minutou. Asi se z toho videa zblázním. Vysvětlete mi někdo, o co se jedná, nebo to nezvládnu. Podívejte se na to!“ pokračovala.

V komentářích se okamžitě ozvali nadšenci do mimozemského života a ženě za pořízení videa div neházeli růže k nohám. „Pane bože! Já jsem tak ráda, že se ti podařilo to natočit. Navíc je to video i v dobré kvalitě. Děkuju! Uložím si to, než to TikTok smaže,“ napsala jedna ze sledujících.

„Tohle je skvělé video! Doufám že to teda není upravené, je to k neuvěření"“ napsal pod video fanoušek.

Radost ale fanouškům ufonů zkazili experti na letouny. „To je jen letadlo. To, co vypadá jako měsíční prach, je jen světlo z Měsíce, které se láme za letadlem,“ napsal anonymní specialista. Dokonce ani nebyl sám. „Ten objekt na videu je letadlo, ten měsíční prach je jen iluze,“ objevilo se pod příspěvkem.

 

@brittmo77 OMG!!!! WHAT WAS THAT!!? UFO? Giant ship or small moon? SOMEONE EXPLAIN RIGBT NOW!!! #viral #LENOVOJUSTBEYOU #FYP #foryoupage #10MillionAdoptions #10MillionAdoptions #FindYourEdge ♬ original sound - Brittmo77

 

Zdroj: TikTok/@brittmo77

KAM DÁL: Muž tvrdí, že cestovatelé časem existují. Má důkazy.

Klíčová slova: