Muž tvrdí, že bermudský trojúhelník existuje. Má důkazy

Žraloci se bermudskému trojúhelníku vyhýbají, podle řady lidí to dokazuje jeho existenci
  |   zajímavost

Mladík na sociálních sítích sdílel přesvědčivé důkazy o tom, že bermudský trojúhelník skutečně existuje. Vycházel z podivného chování žraloků v místě, kde by se měl tento úkaz nacházet. Fanoušky pořádně vyděsil.

Muž, který na sociálních sítích vystupuje pod aliasem na svém profilu, sdílel jednu ze svých konspiračních teorií. Zaznamenal totiž velmi specifické chování žraloků v oblasti bermudského trojúhelníku pomocí aplikace, která tato nebezpečná zvířada dokáže vysledovat.

Bermudský trojúhelník se nachází u pobřeží amerického státu Florida a je nechvalně známý po celém světě, mizí v něm totiž lodě i letadla. Řada lidí je totiž přesvědčená o tom, že trojúhelník ovládají nebezpečné temné síly, které se vymykají lidskému chápání.

„Pojďme se zaměřit na bermudský trojúhelník. Nachází se nedaleko Floridy, to jsem až donedávna nevěděl,“ řekl mladík ve videu.

„Mám aplikaci, která se nazývá stopovač žraloků. Podívejte, oni plavou jen v určitých směrech a některým místům se vyhýbají. Tohle vypadá, jako by tenhle žralok chtěl plavat přímo sem, ale na poslední chvíli si to rozmyslel,“ vysvětloval mladík podivné chování žraloků.

Nakonec ve videu odhalil, že místa, kterým se žraloci podle aplikace, která je sleduje, vyhýbají, jsou všechny součástí bermudského trojuhelníku.

Řada fanoušků byla ze zvláštního chování zvířat v naprostém šoku. Podle mnohých z nich to totiž opravdu ukazuje na existenci obávaného úkazu. Na videu bylo totiž jasně vidět, jak někteří žraloci dlouho plavali jedním směrem a s největší pravděpodobností měli namířeno právě do míst, která do těchto tajemných vod spadají, ale nakonec se obrátili. Přitom ke změně směru zdánlivě neměli žádný jiný důvod.

„Já jsem zrovna viděl video, kde si toho také někdo všiml! Přísahám,“ napsal jeden ze sledujících.

„Připomeňte mi někdo, že se na Floridě nemám jít koupat,“ napsala pod video sledující, kterou mnohem více než bermudský trojuhelník zřejmě děsí počty žraloků u amerického pobřeží.

 

@fndogdude Reply to @zgoldenjewnicorn What have I discovered…? #bermudatriangle #hamilton #lostdiscovery #atlantis #conspiracytheory #sharktracker #megalodon ♬ original sound - Friendly Neighborhood Dogdude

 

 

Zdroj: TikTok/@fndogdude

KAM DÁL: Cestovatel časem prozradil, kdy se setkáme s ufony. Moc času nemáme.

Klíčová slova: