Brad Pitt dal své bývalé dárek za stovky milionů

Brad a Jennifer se rozešli v roce 2005. Děti nikdy neměli, veřejnost to považovala za důvod jejich rozchodu. Opak byl pravdou
  |   zajímavost

Jennifer Aniston v posledním díle Ellen show všem připomněla, jak miluje věnovat, ale i dostávat dárky. Jeden z těch nejkrásnějších a nejdojemnějších dárků, které kdy dostala, byl nejspíše dar od jejího bývalého manžela, krasavce Brada Pitta, na kterém rozhodně nešetřil.

Herečka, která se proslavila rolí Rachel ze seriálu Přátelé, se objevila v posledním díle televizní show Ellen, kam přišla s tematickou rohožkou, na které stálo "Děkuju za ty vzpomínky". Svým fanouškům tak připomněla, jak miluje dostávat, ale i dávat dárky lidem, na kterých jí záleží. Obzvláště si, zdá se, cení těch, které mají určitý sentimentální význam.

Tím asi nejlepším dárkem s pořádnou dávkou sentimentu byl ten od jejího bývalého manžela Brada Pitta.

V roce 2019 jí totiž koupil dům za necelé dvě miliardy korun.

Jennifer a Brad své manželstní ukončili už v roce 2005, a to i přesto, že se zdáli být dokonalým párem. Jejich fanoušci byli rozchodem dojice naprosto zdrceni, od té doby (nejspíše až dodnes) doufají, že se k sobě herci vrátí.

Nezdá se totiž, že by to bylo nemožné. Brad i Jennifer totiž dokonce i po rozvodu zůstali dobrými přáteli a někteří se domnívají, že k sobě stále ještě něco cítí. Tomu ostatně nasvědčuje i jeden z dárků, který si předali.

Pár spolu žil v nádherném domě v americkém Beverly Hills, po jejich rozvodu byli ale nuceni nemovitost prodat. Jennifer toho rozhodnutí okamžitě litovala. Pohled na realitní makléře hemžící se jejich domem, ve kterém spolu s Bradem trávili část života, zkrátka nesnesla. Dokonce přiznala, že ztráta jejich společného domova ještě zhoršila její žal, který ji po rozvodu provázel. Uvedla, že svého rozhodnutí dům prodat lituje.

Její bývalý manžel to ale nenechal jen tak. Brad jejich dům odkoupil zpátky jen proto, aby ho mohl věnovat Jennifer. Ta byla nadšením bez debe. Oba se poté údajně sešli a vzpomínali na chvíle, které spolu v domě prožili.

Zdroj: Mirror

KAM DÁL: Muž se vloupal do cizího domu. To, co tam udělal, ale nikdo nečekal

Klíčová slova: