Gránský hraje proutníka Alberta v ZOO famózně. Jaký má recept na to, že se do něj i v reálu zamiluje každá?

David Gránský si dokáže získat srdce divaček všech generací
  |   osobnost

Mimo herce je manželem, za krátkou dobu tatínkem, zpěvákem i moderátorem. Nedávno oslavil třicetiny, přesto po něm odjakživa touží divačky všech věkových kategorií. Ať se objeví v jakékoliv roli, stojí na něj holky fronty. Jak to dělá a je ve skutečném životě stejný jako Albert? 

Kdo by čekal, že je David Gránský v soukromém životě stejný proutník jako seriálový Albert Polák, bude nejspíš dost zklamaný. Tenhle šarmantní mladý muž má ve totiž po svém boku už třináct let sympatickou Nikolu Madunickou, dnes už Gránskou, se kterou brzy přivítají na svět prvního potomka. Přijít na svět má v době, kdy bude David natáčet novou show. Manželům Gránským se podařila věc, kterou si přeje každý novopečený rodič. Nikola je totiž těhotná ve stejný čas jako její kamarádky herečka Eva Burešová a influencerka Dominika Pokludová.

Postavit dům, zasadit strom, zplodit... 

Jak přiznal pro Super.cz, stihnout porod v takových podmínkách nebude vůbec jednoduché: „Budu rád, když porod stihnu, jelikož v té době točíme další řadu show Česko Slovensko má talent v Bratislavě. Ale produkce je skvělá, tak mi slíbili, že mě do Prahy samozřejmě kvůli porodu dopraví, protože se obávám, že by řízení, v tak novým a silným rozpoložení, nebyl úplně nejlepší a nejbezpečnější nápad.“ Nikola není z branže, nýbrž provozuje v Praze svou vlastní optiku. S Davidem také nedávno dostavěli nový dům, který mají kousek za Prahou. 

Jeho kariéra začala pěveckou cestou, když se dostal do finále reality show X Factor. Jeho skrytou vášní bylo ale herectví, přihlásil se proto na pražskou konzervatoř, kam se dostal napoprvé. Vidět jste ho mohli v seriálu Vyprávěj, Gymp s (r)učením omezeným, Ohnivé kuře nebo jako Matyáše Bojana v Modrém kódu, což je jedna z největších seriálových rolí. Umístil se také na stříbrné pozici v soutěžním pořadu Tvoje tvář má známý hlas. A nezahálí ani v seriálu ZOO. 

David Gránský v seriálu ZOO hraje po boku Pavla Nečase. Ten ztvárňuje náměstka Lubora Brázdu

Věrný manžel, spokojená manželka

Postava Alberta Poláka je zamýšlena jako záporná, přesto si získal srdce tisíce divaček. Albert je totiž syn bohatého právníka a jeho záměrem není nic jiného, než se vhodně a hlavně výhodně oženit. K tomu se mu skvěle hodí Anča, kterou ztvárňuje Michaela Pecháčková, dědička skláren a milionářka. Albert se však tváří, že neví o Ančině bohatství a ta tak nějak většinu času vůbec neví, která bije, a utáhnete ji "na vařenou nudli". Do cesty se mu ale stále víc a víc připlétá Haďák, kterého hraje Šimon Bilina a který má k Anče velmi blízko. Co potká Alberta, je tak ve hvězdách...

Co se ale Davida týče, mají hvězdy vcelku jasno. Nezahálí ale ani v divadle, kde jste ho mohli vidět například v Tančírně Hany Gregorové nebo muzikálu Ať žijí duchové!, Pomádě nebo Mamma Mia!. V seriálu Simpsonovi namluvil postavu Brandona, kterého v originále dabuje Ed Sheeren. David je nepřekonatelný v tom, jak umí zacílit na divačky všech věkových kategorií. Ačkoliv by byly některé z nich rády, kdyby si mohli s Davidem jen narychlo vypít jedinou kávu, ten je až za hrob věrný své milované Nikole, která při něm stála od začátku jeho kariéry. 

Zdroj: Super.cz, wikipedia.org, Instagram Davida Gránského, Instagram Nikoly Gránské

KAM DÁL: Poslední koncert v životě, nejsem Habera, řekl Mareš. Kožich nepere už 22 let a další perličky ze zákulisí.

Klíčová slova: