Otec vyděsil svou dceru krutým vtipem. Podle některých lidí bude mít doživotní trauma

Otec řekl dcerce, že na večeři budou mít lidské prsty. Ta se raději schovala pod stůl
  |   zajímavost

Táta svou malou dcerku vyděsil k smrti. Video brečící holčičky poté ještě zveřejnil na sociální síti. Řada sledujících dala najevo, že to bylo naprosto nevhodné a že by jeho dcera mohla mít z takového šoku třeba i doživotní následky.

Joshua Grimes rád vtipkuje, rozhodně se nezdráhá si udělat srandu i ze svých malých ratolestí. Je ale možné, že to tentokrát opravdu přehnal. Jeho dcera Harleigh se po jeho povedeném vtípku raději schovala pod stůl a po tváři jí začaly téct slzy.

Video, které celou situaci zachytilo, si získalo přes milion zhlédnutí a obrovské množství komentářů. Ne všechny své fanoušky ale Joshua videem pobavil. Příspěvek začíná tím, že otec holčičky krájí kuřecí maso a jeho dcera se schovává pod stolem.

„Řekl jsem jí, že připravuju maso na večeři. Dodal jsem, že dneska to budou lidské prsty a že je zrovna krájím. Teď se schovává pod stolem,“ uvedl Joshua ve videu.

„Harleigh, potřebuju ještě jeden prst,“ řekl z legrace dcerce.

„Ne!“ zaječela zoufale Harleigh, která opravdu věřila tomu, že jí její táta chce uříznout prst a uvařit ho.

„Vylez ven, potřebuju jen jeden,“ pokračuje Joshua. Na to dívka opět odmítavě křičí: „Né!“ a odmítá opustit svou skrýš.

„Tenhle chlap by měl získat cenu pro nejvtipnějšího tátu roku,“ napsal pod video jeden ze sledujících. Řada fanoušků byla ale videem naprosto zhrozená. Byli totiž přesvědčeni o tom, že právě byli svědky doživotního traumatu.

Joshua se snažil celou situaci zachránit a odrazit kritiku. „Když jsme jedli, tak se mě jedním tím "prstem" snažila vyděsit. Myslím, že bude v pohodě,“ odpověděl znepokojeným fanouškům.

Zdroj: Daily Star

KAM DÁL: Žena se natáčela sama v pokoji. Na videu za ní ale něco stálo.

Klíčová slova: