Žena zjistila, že ji někdo tajně natáčí. Prozradila, na co si dát v kabince pozor

Podle ženy je nutné vždy zkontrolovat prostor pod dveřmi kabinky, prozradila proč
  |   zajímavost

Mladá žena si šla do kabinky v obchodě s oblečením vyzkoušet nové kousky, vtom si ale všimla něčeho zvláštního. Vše se jí podařilo zachytit na video, které poté sdílela na svém profilu na sociální síti jako varování.

Macey Leap na TiTok nasdílela svou děsivou zkušenost z kabinky v nejmenovaném obchodě s oblečením. Video, které na sociální síť zveřejnila, obletělo internet. Vidělo ho více než 16 milionů lidí a nejspíše tak vyděsilo statisíce žen.

V příspěvku je možné vidět, že je natáčené přímo uvnitř kabinky, v jeden moment žena přiblížila záběr na spodní část dveří kabinky, kde bylo jasně vidět, že někdo stojí podezřele blízko. Na podlaze byly totiž v těsné blízkosti vidět tenisky s bílou špičkou. To by samo o sobě nejspíše Macey nebrala jako důvod k panice.

Jenže když se na špičky bot pořádně zadívala, všimla si něčeho mnohem horšího. Muž, který stál v těsné blízkosti převlékací kabinky, měl totiž na teniskách položený mobil. Snažil se totiž Maycey tajně natočit, jak se v kabince převléká.

Telefon položený na teniskách, který svým foťákem směřoval přímo do kabinky, byl přitom téměř neviditelný. Je tedy možné, že kdyby Macey spěchala, tak si ho ani nevšimne a bude si myslet, že zkrátka jen někdo stojí poblíž její kabinky, protože tam na někoho čeká. Naštěstí ale na perverzní pokus muže přišla ještě předtím, než začala cokoliv zkoušet.

Videem se tedy snažila varovat všechny své sledující, aby si daly pozor na zkoušení oblečení v kabinkách a vždy pečlivě zkontrolovali prostor pod nimi.

 

@nylonmag BE SAFE OUT THERE @maceyyall #foryou #fyp #foryoupage ♬ original sound - Nylon

 

 

Zdroj: TikTok/@nylonmag

KAM DÁL: Žena varuje: Kontrolujte zrcadla. Nikdy nevíte, kdo vás sleduje.

Klíčová slova: