Jak to dělá, že nestárne? Seriál ZOO je pro mě dovolená, v každé jiné roli mě nechají umřít, říká Sabina Laurinová

Seriálové manželství s Markem Taclíkem skončilo, když herec přeběhl ke konkurenci
  |   osobnost

Sabina Laurinová je na televizních obrazovkách stálicí, nyní září hlavně na televizní stanici Prima. V seriálu ZOO hraje maminku Anči, která se rozhodla jít si životem po svém, a tak před svou rodinou předstírá, že studuje školu v Los Angeles. V talk show Face To Face Reného Kekelyho prozradila, že točit seriál ZOO je pro ni vlastně úleva. Proč? A kde se vzala tahle milá a vždy usměvavá herečka, kterou dnes zná zkrátka každý?

Letos oslavila krásné jubileum, a to rovnou kulatou padesátku. Tento věk byste jí však rozhodně nehádali! Laskavou blondýnku, kterou si můžeme pamatovat například jako Lenku z populárního seriálu Chlapci a chlapi nebo jako princeznu Eufrozínu z pohádky Z pekla štěstí, dnes vidíme hlavně v seriálu ZOO. Je dcerou známého režiséra Františka Laurina. 

Sabina Laurinová a Jana Švandová hrají členky rodiny Novotných

Své soukromí si Laurinová pečlivě střeží

Do širšího povědomí se dostala poprvé zejména moderováním zábavného hudebního pořadu DO-RE-MI, kde stála po boku Pavla Trávníčka. Ten dnes po téměř 25 letech čelí obvinění ze sexuálního obtěžování. Právě v této době si měl vybírat oběti mezi mladými dívkami. Laurinová v rozhovoru s Kekelym popřela, že by o něčem věděla. Mnoho fanoušků Trávníčka dodnes nevěří, že by jejich princ z Popelky byl něčeho takového schopný.

Diváci si ji z posledních let mohou pamatovat hlavně v roli sestřičky Mary, která v seriálu Modrý kód tragicky zahynula. Laurinová přiznala, že natáčení této scény vehnalo slzy do očí i těm největším tvrďákům. Rovněž je hojně obsazovaná do muzikálů, na divadelní prkna i do dabingu. Často se dle svých slov dostává do rolí, které končí právě úmrtím. V dabingu nejčastěji propůjčuje svůj hlas Cameron Diaz nebo Gwyneth Paltrow. Po nadabování Thelmy Dickinson ve filmu Thelma a Louisa a Laurel Sommersby ve filmu Návrat Sommersbyho byla nominována na cenu Františka Filipovského. 

V seriálu ZOO si ji diváci oblíbili

Starší dcera jde ve stopách svých rodičů

S rockerem Pepou Vojtkem z Kabátů má dceru Valentýnu, mladší Maju porodila stomatologovi Karlu Kameníkovi. Přesto, že je Laurinová častým terčem bulváru, své soukromí si pečlivě střeží a málokdy o něm mluví. Možná právě proto ji má bulvár rád a nad jejím soukromím často spekuluje. Zda má teď po svém boku muže, neprozradila ani Kekelymu, který je při svých rozhovorech vždy laskavý, kultitovaný a působí nesmírně inteligentně. Možná i proto mu hosti rádi svěří tajemství, která by agresivnímu bulváru nikdy neřekli. 

Laurinová prozradila, že starší dcera Valentýna studuje na Ježkově konzervatoři, mladší zatím svou budoucí cestu teprve uvažuje. V následujících měsících ji čeká remake Noci na Karlštějně, kde bude hrát Alenu. Oslovila ji napřímo Kateřina Brožová, která projekt produkuje. 

Zdroj:  Stream.cz, Wikipedia.org, Fdb.cz

KAM DÁL: Gránský hraje proutníka Alberta v ZOO famózně. Jaký má recept na to, že se do něj i v reálu zamiluje každá?

Klíčová slova: