Dívka mučila zvířata, vše natáčela a sdílela na sociální sítě

Dívka si za týrání zvířat odsedí 30 měsíců ve vězení
  |   zajímavost

Devatenáctiletá dívka týrala kočky a psy. Byla schopná téměř až nelidské krutosti, dokazují to videa, která si sama natáčela a sdílela. Dokonce i prozradila, kde zvířata pro svá videa sháněla, což její krutost jen potvrdilo.

Krystal Cherika Scott (19) z amerického státu Indiana byla za týrání zvířat zatčena. Týrání psů a koček dokonce sama dokumentovala a veřejně svoje činy sdílela na sociální síti TikTok. Sama tak proti sobě policii poskytla důkazy.

Na videích bylo vidět, jak dívka týrá zvířata pověšením, ale také svléknutím z kůže zaživa. Uživatelé sociální sítě, kteří na tato hrozivá videa narazili, je naštěstí okamžitě nahlásili a zajistili tak, že se o celý případ postarala policie, a nejspíše tak i zachránili životy desítkám koček a psů.

Dívka mimo jiné také prozradila, jak přesně zvířata, která následně týrala, získávala. To řadu lidí zasáhlo ze všeho nejvíc. Krystal totiž odpovídala na inzeráty lidí, kteří už se o své domácí mazlíčky z nějakého důvodu nemohli postarat a chtěli jim tak poskytnout lepší život tím, že je dají někomu, kdo by na jejich čtyřnohé kamarády měl více času a prostředků. Přesvědčeni o tom, že psy a kočky dávají do dobrých rukou, je dali Krystal.

„Každý člověk má morální zodpovědnost chránit a soucítit se zvířaty, která tu s námi žijí,“ vyjádřil se k případu dívky státní obhájce Josh Minkler, který byl chováním dívky zjevně otřesen.

„Je téměř až nemožné si představit, že nějaký člověk je schopný takového jednání. Tohle chování ve slušné a morální společnosti prostě nemůžeme dovolit. Proto paní Scott musí čelit právním důsledkům svého rozhodnutí,“ pokračoval.

Dívka si nakonec odsedí 30 mesíců ve vězení za brutální vraždu pěti psů, pěti koček a jedenácti nenarozených koťat.

Zdroj: Daily Star

KAM DÁL: Žena zjistila, že ji někdo tajně natáčí. Prozradila, na co si dát v kabince pozor.

Klíčová slova: