Fanoušci pláčou, Eva Burešová odchází ze seriálu ZOO. Jak to bude s její náhradou?

Eva Burešová a Štěpán Benoni hrají v seriálu nejlepší kamarády
  |   osobnost

Co se tak nějak tušilo, už se jistojistě ví. Dějová linka ZOO bude muset, alespoň chvíli, pokračovat bez Evy Burešové. Ta je v pokročilém stadiu těhotenství a rodit na place rozhodně nebude. To se však nelíbí fanouškům, kteří na seriál koukají právě kvůli dějové lince soudce Petra a chůvy Viky. Burešová také vyvrátila spekulace, že by ji měl kdokoliv nahradit.

Fanoušci si teorii o nahrazení nevymysleli náhodou. Už v seriálu Slunečná nahradila Veroniku Arichtevu v roli Denisy Eva Josefíková. Tehdy trvalo dlouho, než si diváci na ženskou výměnu vůbec zvykli. Arichteva tehdy otěhotněla s malým Lukou a vzhledem k začínající pandemii koronaviru se raději schovala doma. Nahradila ji Josefíková bez špetky vysvětlení televize Prima, zkrátka pokračovala ve stejné roli, jako by se nechumelilo. Diváci seriálu se tehdy bouřili.

Nějakou dobu nebudu hrát, přiznala Burešová

Spekulace o tom, zda si Eva Burešová svým těhotenstvím rozkmotřila s Primou vztahy, se pokouší opakovaně vyvrátit. „Kolegové i moji šéfové mi stav přejí a vždy jsme se k sobě chovali s úctou a vzájemným respektem. Ze seriálu mě nikdo nevyškrtnul a nikdo mě nahrazovat nebude,“ napsala na svůj Instagram.

Zároveň ale potvrdila obavy fanoušků, že nějaký čas nebude hrát. „Seriál bez Viky nějakou dobu bude, ano. Logicky. Nemůžu rodit na place, že ano… Po nějaké době se však vrátí, a tedy není pravda, že se mnou už nikdo nechce mít nic společného,“ uvedla.

Co říkáte na to, že Viky v seriálu nějaký čas nebude?

Bude to v pohodě, jsou tam i ostatní dějové linky.
62% (69 hlasů)
Na to už se koukat nebudu!
38% (43 hlasy)
Celkem hlasů: 112

Nahradí ji Pecháčková?

O tom, že by měla vedoucí linku převzít Michaela Pecháčková, Burešová přesvědčená rovněž není. „To už je takový nesmysl, že si snad nikdo nemůže myslet, že by tomu někdo věřil. Miška hraje v ZOO svou roli, a to hlavní roli, o kterou tam jde nejvíce. Opravdu nemůže najednou hrát role dvě,“ řekla.

Nemá ale tak docela pravdu. Pecháčková možná hraje hlavní roli, ve skutečnosti ale koukají fanoušci na seriál právě kvůli Burešové. Linka Viky a soudce se sice nápadně podobná Týně s Jankem ze Slunečné, přesto má seriál velký úspěch. V seriálu Slunečná se totiž bohatý Janek vydával dlouho za chuďase. V seriálu ZOO si zas Viky vymyslela imaginární dvojče Alex, které randí se soudcem a užívá si s ním vášnivé noci.

Jak tohle bude Viky soudci vysvětlovat? 

Je jisté, že Burešová už natáčí sotva poslední díly. Diváci už teď spekulují, že těhotenství je na ní v dílech, které jsou teď v televizi, dost vidět. Právě ve čtvrtečním dílu došlo k vášnivému střetnutí Alex a soudce, které skončilo sexem v baru! Otěhotní Alex po jedné vášnivé noci? A jak by to Viky soudci vysvětlila?

Pokud Burešová na čas ze seriálu zmizí, lze očekávat, že linka Viky a soudce bude ještě tak složitá, že na nějaký čas Viky někam odjede nebo se konečně dají dohromady a zmizí ze seriálu na chvíli společně. Po vzoru Slunečné se jistě dvacetkrát zamilují a padesátkrát rozejdou. Pokud ale Burešová opravdu na pár desítek dílů zmizí, mohlo by to znamenat, že produkce upřednostní linku rodiny Novotných a romantiky s Haďákem, z čehož fanoušci moc nadšení asi nebudou… Možná alespoň na toho Haďáka se bude dát koukat!

Zdroj: Instagram Evy Burešové, seriál ZOO

KAM DÁL: Eva Burešová se v seriálu ZOO topí v dluhové pasti. Jak se vyhnout exekutorovi v reálném životě?

Klíčová slova: