Zklamání pro fanynky seriálu ZOO: Pohledný soudce Petr Kříž randí s touhle kráskou

Soudce Petr měl v seriálu za partnerku protivnou Markétu, která všem ztěžuje život
  |   osobnost

Robert Urban je představitelem soudce Petra Kříže v seriálu ZOO a role mu padne jako ulitá. Vztahu s Viky, kterou hraje Eva Burešová, fandí snad všichni. Kdo je ale ten, o němž se toho zatím příliš neví, přesto je vycházející televizní hvězdou? Možná vás překvapí, že v jednom známém seriálu už se objevil. Ve stejném jako Michaela Pecháčková!

Není snad nikdo, kdo by nedoufal, že soudce Petr už konečně pošle k šípku proradnou Markétu, pochopí, že Alex a Viky jsou jedna osoba a budou spolu šťastně žít až do smrti. Na to si ale ještě chvíli počkáme, jinak by scenáristi neměli "co žrát". Těhotenství Burešové nahrává opakovaným zápletkám, shledáním a rozchodům. Na lásku na 100 let, jak zpívá Lucka Vondráčková, tak v nejbližších dílech určitě nedojde.

Dan z Ordinace nebo Petr ze ZOO?

Robert Urban se na televizních obrazovkách neobjevil poprvé. Vidět jste ho mohli například v seriálu režiséra Bisera Arichteva První republika v roli Františka "Freddyho" Valenty nebo v Ordinaci v růžové zahradě 2, kde hrál proradného Dana, jenž se snažil Patrikovi Děrgelovi ukrást krásnou Bibi, kterou hrála Marika Šoposká.

Eva Burešová se v seriálu ZOO zamilovala do Roberta Urbana, ten se záhadně nechal manipulovat jejím „dvojčetem“

Robertovi je 35 let a odmala se věnuje tanci a zpěvu. Výrazně na sebe upozornil také v show Tvoje tvář má známý hlas. Teď ale září především jako jeden z nejpohlednějších herců na naší televizní a divadelní scéně. V Show Jana Krause na svůj vzhled odvětil, že: "„Mám pocit – a to, chraň Bůh, nemluvím o sobě – že lidé, kteří vypadají dobře, to mají těžší.“

Líbí se vám Robert Urban víc jako Dan nebo Petr?

Určitě Dan v Ordinaci.
42% (89 hlasů)
Jako Petr v ZOO je mnohem lepší.
58% (124 hlasy)
Celkem hlasů: 213

Která si získala jeho srdce?

V Show Jana Krause také prozradil, která si ve skutečnosti získala jeho srdce. Rodák z Ostravy kvůli své vyvolené přesunul svůj domov do stověžaté Prahy. „Když jsem ji viděl, říkal jsem si: krásná. Pak jsem ji pozdravil, byla milá a sympatická a ještě jsme si popovídali o sportu. Byl jsem nadšený,“ řekl.

Jeho vyvolenou je ve skutečnosti pohledná divadelní umělkyně a někdejší gymnastka z Karlových Varů Andrea Kheilová, se kterou tvoří pár už několik let. Založení rodiny by se nebránil, přeci jen, věk už na to má! V seriálu ZOO hraje Urban vdovce, který zůstal sám na výchovu dvojčat. Nějaké ty zkušenosti s dětmi tak určitě nasbírá!

 

Zdroj: Show Jana Krause, seriál ZOO, Instagram Roberta Urbana

KAM DÁL: Jak to dělá, že nestárne? Seriál ZOO je pro mě dovolená, v každé jiné roli mě nechají umřít, říká Sabina Laurinová.

Klíčová slova: