Tůdle, nůdle! Sluší se takové chování na královskou rodinu? Princ Louis by měl za to, co předvedl na oslavě, dostat na zadek, shodují se lidé

Kate a William vychovávají George, Louise a malou Charlotte
Zobrazit fotogalerii (4)
  |   názor

Královská rodina se v posledních letech snaží být blíž běžné veřejnosti, což se za dlouhé roky nepovedlo chladnému Charlesovi, až moc se to však povedlo béčkové herečce Meghan, která si v kostele vzala kořist století a potom proprala britskou rodinu před Oprah Winfrey. Nejlépe na to jdou zřejmě nejmladší členové rodiny. Malý princ Louis na oslavách jubilea královny ukázal, že i přenádherná a vždy distingovaná Kate řeší problémy jako každá běžná matka! Jak dal najevo, že by si představoval lepší program?

Přemýšlíte občas, proč ty nádherné dětičky královské rodiny jsou vždy poslušné, upravené a nemají na sobě ani jednu skvrnu od zmrzliny? Každá máma ví, že toho se prostě nedá dosáhnout! Na oslavách platinového jubilea britské královny Alžběty II. ukázal nejmladší syn prince Williama a vévodkyně Kate, že mohou bý všichni v klidu, děti jsou prostě děti a ani domluvy budoucí královny na synáčka nepomůžou. Louise oslava vůbec nebavila, a tak zlobil, na příkazy kohokoliv nedbal a oslavu zesměšňoval. Není to ale až příliš? Z výchovných příkazů Kate si akorát tak střílel. Ani domluvy nepomohly, zkrátka to vyřešil po svém!

Vyplázni jazyk na babičku královnu, Louisi!

Zakrýval si uši, dělal úšklebky a neustále naznačoval, že toho hluku už je zkrátka moc! Malý Louis by si zřejmě představoval na volný den lepší program než postávat na slavném balkónu. Jako člen královské rodiny má ale od útlého věku povinnosti, kterým se nelze vyhnout. Nutno říct, že je mu to zřejmě úplně jedno. Lidé na sociálních sítích se rozdělili na dva tábory.

Někteří tvrdí, že by měl za své chování dostat co proto, další jeho chování omlouvají. "Chová se adekvátně svému věku, no, co řešit, bylo to vtipný," píše Eliška. "Takhle se chovat moje dítě, tak si týden nesedne, vždyť vůbec nemá respekt!" píše k fotce s vypláznutým jazykem Jarmila. Každá matka má evidentně trochu jiné hranice. Podívejte se, jak Louis zkouší nervy té své!

Kate a William jsou jedni z nejoblíbenějších členů královské rodiny

Britská královská rodina se tradičně těší velké oblibě a máloco ohrozí jejich pověst. Lze očekávat, že ani rozverné chování Louise fatálním skandálem nebude. Vůbec nejoblíbenější je v současné době právě William a Kate, kteří vychovávají George, Louise a Charlotte.

William je nejstarší syn Charlese a tragicky zesnulé Diany. Jde o druhého dědice v pořadí na britský trůn, hned po jeho otci. Tradičně se spekuluje, jestli Charles ve svém věku po smrti královny korunu vůbec přijme či ji rovnou přenechá synovi. V roce 2005 se poprvé objevily spekulace o jeho vztahu s Kate Middletonovou, se kterou se seznámil na univerzitě. Dodnes tvoří stabilní pár.

Meghan si syslí Harryho pro sebe 

Williamův bratr Harry, vévoda ze Sussexu, si vzal Meghan Markle, kterou jste mohli vidět například v populárním seriálu Kravaťáci. Po svatbě žili nějaký čas v Londýně, vychovávají syna Archieho a dceru Lilibet.

Meghan vnesla do královské rodiny svěží vítr, který milovala média, královna už tolik ne. Nakonec se jí povedlo Harryho od rodiny úplně odstřihnout. V lednu 2020 oznámili svůj rozchod s královskou rodinou a usídlili se ve Vancouveru. Královna Alžběta II. viděla na oslavách svou vnučku vůbec poprvé.

Zdroj:  ndtv.com, indianaexpress.com,  usatoday.com

KAM DÁL: Na kolik letos vyjde dovolená v Chorvatsku? Velký přehled, jak ušetřit a jakým místům se určitě vyhnout

Klíčová slova: