Jak bude Eva Burešová rodit druhého potomka? Poprvé to bylo do vody a nechala si zpracovat placentu

V seriálu ZOO hraje Eva Burešová jednu z hlavních rolí
Zobrazit fotogalerii (4)
  |   osobnost

Eva Burešová už to má za pár! Svého druhého potomka, u kterého dvojice zatím nezveřejnila pohlaví, přivítá na svět s partnerem Přemkem Forejtem. Dlouho se spekulovalo o tom, že právě z důvodu těhotenství se Burešová rozkmotřila s televizí Prima. V seriálu ZOO hraje jednu z hlavních rolí, spekulace však sama nedávno vyvrátila. Jaký byl její první porod a co řekla o druhém?

Herečka Eva Burešová už má prvního syna Nathaniela, a to s muzikantem Michaelem Krásným. Ten ji přitom krátce po porodu krutě zradil, když dal přednost kariéře před rodinou. Mladinká Burešová tak zůstala na syna tehdy sama. Se svou maminkou má ale velmi blízký vztah, ze kterého i při výchově svého dítěte neustále čerpá. Když byla sama malá, její otec trávil spoustu času ve Španělsku, což vztah mámy a dcery jen utužilo.

Bude Burešová rodit doma?

K prvnímu porodu si vzala dulu, syna přivedla na svět v porodnici v Krnově. „Nezměnila bych na svém porodu vůbec nic. I po druhé bych se rozhodla pro dulu a krnovskou nemocnici,“ řekla v rozhovoru pro Jemné zrození před třemi lety. Je však otázka, zda své skromné přání může dnes Burešová dodržet. Se synem Nathanem jsou dnes usídlení v Praze, Přemek Forejt vede restauraci Entrée v Olomouci. To by měl do vysněného Krnova více než hodinu, možná i dvě za většího provozu.

Burešová to ale měla do Krnova hodinu i poprvé a nijak ji to nestresovalo. "Tak kdyžtak porodím v autě, no a co," smála se. Právě v tomto rozhovoru několikrát zmínila, že uvažovala o porodu doma. Splní si ho teď? „Moje babička porodila doma čtyři děti a všichni jsou zdraví, prožili nádhernej život,“ prozradila.

Prvního syna rodila alternativním způsobem

„Měla jsem po bytě všude nalepený kartičky s afirmacemi, nalepené po bytě,“ přiznala Burešová. Sama si přála přirozený porod bez zbytečných zásahů. U prvního porodu jí praskla voda v noci! „Měla jsem to hodinu do porodnice, bylo to úžasný, svítilo sluníčko, poslouchala jsem Beyoncé,“ prozradila. Rodila jsem do vody a nechala jsem si zpracovat placentu, to mi hrozně pomohlo, to je geniální věc,“ rozplývala se.

 

Plánují Forejt s Burešovou velkou rodinu?

Burešová svými těhotenskými fotkami nešetří a vypadá na nich jako bohyně. Pro ni i Forejta bude jejich společný potomek už druhým dítětem. Sám Forejt má z předchozího vztahu dceru Stellu. Malý Nathan sklízí často na Instagramu zasloužený obdiv. Burešová se opakovaně nechává slyšet, že by si velkou rodinu přála, lze tak očekávat, že první společný potomek nebude ani posledním.

„Ať jsem ve svém životě hledala jak jsem hledala, nikdy jsem nenašla nádhernější poslání, než být Tvou maminkou. Jsi tak nádherná duše, která mě často nutí jen na Tebe koukat a plakat. Kéž všechny Tvé cesty vždy vedou k těm správným lidem a k životu plném úsměvu a radosti. Navždy budu po Tvém boku a tvých sourozenců. Jsi to nejkrásnější, co mě v životě potkalo. Bez debat,“ sdělila svému synovi Burešová na sociálních sítích.

Zdroj: Instagram Evy Burešové, expres.cz

KAM DÁL: Zklamání pro fanynky seriálu ZOO: Pohledný soudce Petr Kříž randí s touhle kráskou.

Klíčová slova: