Sofinka ze seriálu ZOO má showbyznys v krvi díky rodičům: Školu a natáčení zvládám na pohodu, říká Adélka Hesová (7)

Do školy se stále ještě těší
  |   osobnost

Už ve třech měsících měla za sebou Adélka Hesová první "kšeft", když se objevila ve filmu Seznamka. Blonďatá princezna se však nejvíce vidí jako zpěvačka a kdyby musela volit mezi hereckou a pěveckou kariérou, nebylo by to až tak složité. Přesto, že dnes září v populárním primáckém seriálu ZOO.

„Svoje vlastní písničky zpívám už od pěti let. První byla Kočka a pes, kterou jsem napsala spolu s maminkou, když jsme jednou večer blbnuly v kuchyni,“ vypráví pro Čtidoma.cz sympatická dívenka. Adélka má přitom showbyznys v genech, její maminku Mirku Hesovou jste mohli vídat jako hvězdnou reportérku a moderátorku pořadu Top Star a její tatínek Martin Hes je kameraman filmů a televizních pořadů.

Kdybych musela, vyberu zpívání

Cílevědomost Adélce nechybí, navíc je pro ni její práce velkou zábavou. „Zpívám od rána do večera, tancuju taky pořád, a když natáčím seriál, jsem nejšťastnější na celým světě. Kdybych si ale musela vybrat, bylo by to zpívání. To je prostě můj svět. Maminka říkala, že zpívám už i ze spaní. Což mi teda přijde vtipný. Doufám, že i jí.“

A co škola, nedostává se tak trochu na druhou kolej? „V pohodě, školu i natáčení zvládám. Když natáčím, tak prostě chybím a večer si doma dodělám všechny úkoly a doplním to, co děti dělaly ve škole. Takže vážně pohodička,“ rychle vyvrací obavy, zda tolik aktivit není téměř na sedmiletou slečnu moc.

Prostě jsem to nevydržela

Adélčin životopis se nyní totiž rozrostl ještě o jednu další roli – stala se tváří české značky školních pomůcek. Takže velmi brzy "zabrnkala" už i na reklamní notu. A je na to patřičně hrdá. Nakonec, jaké její vrstevnici se něco takové poštěstí?

„Moje plakáty budou v síti hračkářství, takže už se strašně těším, až se tam uvidím! Dokonce jsem dostala novou aktovku, která je moc krásná, barevná a třpytivá. Myslela jsem, že si ji nechám do druhé třídy, ale nedalo se to vydržet. Nojo, nedá se nic dělat,“ dodává se smíchem.

KAM DÁL: Fanoušci pláčou, Eva Burešová odchází ze seriálu ZOO. Jak to bude s její náhradou?

Klíčová slova: