Jak zapadne těhotenství Burešové do seriálu ZOO? Možné scénáře, co se bude dít mezi Viky a soudcem

Petr se do Viky (tehdy ještě Alex) bezhlavě zamiloval, dokonce kvůli ní opustil Markétu
  |   glosa

Eva Burešová je těhotná a zanedlouho přivede na svět svého druhého potomka. To rozesmutnilo fanoušky úspěšného seriálu ZOO, neboť se domnívali, že tím je s její postavou Viky Janečkové konec. Nemohou být však dále od pravdy! Scenáristé její těhotenství šikovně do děje zakomponovali, čímž se dostáváme k zásadní otázce. Jak to bude se soudcem a tajemnou Alex? 

Viky Janečková ze začátku považovala soudce Petra Kříže za dalšího nahlouplého kravaťáka, který jí nestojí ani za pohled. Vcelku náhodou ale ukázala, že se umí postarat o jeho jindy nezvladatelné děti, a tak jí soudce nabídl práci. 

Penězi ji nakonec přesvědčil a započala se tak první kapitola příběhu, která dala vzniknout vztahu mezi jejím imaginárním dvojčetem Alex a pohledným vdovcem, kterého již dříve ulovila jako kořist advokátka Markéta. V posledních dílech došlo mezi Petrem a Alex k několika vášnivým střetnutím, a tak už víme, že o romantiku není nouze. Jak zapadne těhotenství Burešové do děje? 

V seriálu hraje také Vašek Noid Bárta

Pravděpodobné scénáře, jak to celé dopadne

  1. Alex alias Viky otěhotní s Petrem při jedné z vášnivých nocí, které probíhaly za Markétiny nepřítomnosti, když právničila v Bruselu. To zavdá Viky důvod se konečně přiznat, že žádné dvojče nemá, Petr se naštve, protože ho tahala za nos, a vrátí se k Markétě. Viky zoufalá nad tím, co si teď se svým životem, těhotná a v dluzích, počne, se sebere a na nějaký čas někam odjede. A Burešová mezitím porodí. 
  2. Viky, zoufalá tím, že se do Petrova nablýskaného světa nehodí, neumí párovat víno ani konverzovat o umění, uteče někam daleko, aby na svou lásku zapomněla. Petr si bude myslet, že se na něj vykašlala, a tak dá šanci Markétě, která čeká za rohem, aby se mohla nastěhovat zpátky. Takový zlatý důl, jako je prestižní soudcovská rodinka, si přece nemůže nechat utéct!
  3. Alex své těhotenství soudci přizná, přičemž zapomene zmínit, že je s Viky jedno tělo, a tak bude Viky tajit do poslední chvíle při hlídání dětí, že v sobě nosí jejich sourozence, až to jednou praskne a bude z toho pořádný virvál. Paní Lišková jí ale na ranní nevolností vždycky ráda něco pod stolem podstrčí!
Eva Burešová se v seriálu ZOO zamilovala do Roberta Urbana, ten se záhadně nechal manipulovat jejím „dvojčetem“

Méně pravděpodobné scénáře...

  1. Viky se Petrovi přizná, že ho celou dobu ze srandy tahala za nos, Petr to přijme jako dobrý fór a budou žít šťastně až do smrti. K dvojčatům přibyde další sourozenec a paní Lišková jim bude každý den chystat báječné snídaně. To se však zdá nepravděpodobné, neboť by scenáristům ubylo zápletek, a navíc je celá dějová linka až nápadně podobná tomu, co se dělo ve Slunečné. Pokud to tak bude kopírovat vztah Týny Popelkové a Janka Linharta, Petr prozrazení Alexiny identity bude brát jako životní zradu a několik desítek dílů nebude chtít o Viky ani slyšet. Té mezitím naroste pupek a Petr se pak bude divit, kde k němu přišla.
  2. Viky Janečková se vrátí ze strachu k bývalému příteli Kamilovi, aby zažehnala spory, které mají ve firmě, a byl konečně klid. S tím otěhotní, vezme si ho a budou žít společně se Sid a Albertem ve žlutém bytečku šťastní až do smrti. 
  3. Viky po tom, co o ní Petr nechce už ani slyšet, konečně zjistí, že Marek alias Mařena je její spřízněná duše, kterou celý život přehlížela, padne mu v baru do náruče, čímž zahájí vášnivou chvíli na baru, ze které vznikne malý Rokl.

A co myslíte Vy? Odpustí Petr Viky její lež a budou žít šťastně až do smrti?

Až Petr zjistí, že Alex vlastně neexistuje, tak Viky...

Určitě odpustí!
26% (32 hlasy)
Nikdy neodpustí a vrátí se k Markétě.
74% (90 hlasů)
Celkem hlasů: 122

Zdroj: seriál ZOO, Instagram seriálu ZOO

KAM DÁL: Zklamání pro fanynky seriálu ZOO: Pohledný soudce Petr Kříž randí s touhle kráskou.

Klíčová slova: